DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Training voor E- en F-jeugd door SEW-speelster Sharon Noordermeer

Hallo Valkenfans!

Mijn naam is Sharon Noordermeer, 24 jaar en speelster van Westfriesland/SEW 1. Vanaf mijn 7e speel ik handbal en op mijn 14e ben ik naar SEW gegaan.

 

Dit is het 5e seizoen in de eredivisie, je kunt mij terugvinden op de cirkel. Na een goede start van het seizoen heeft corona het helaas stil gelegd, hopelijk kunnen we weer snel genieten van onze favoriete sport!

Doordat mijn moeder in Venhuizen woont ben ik hier vaak te vinden. En met een vriend die actief is aan de voetbalkant van de vereniging vind ik het dan ook extra leuk om aanstaande woensdag een training te geven aan de E & F jeugd van de Valken.

Speciale dank gaat uit naar DWB aannemers, dit seizoen één van mijn persoonlijke sponsoren! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Corona protocol

Laatste update 23-03-22
Klik hier voor alle info

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Tweets

Jarigen :)

Marije van Steenderen, 13-08 (18 jaar)
Jasmijn Pronk, 15-08 (14 jaar)
Rick Vriend, 15-08 (26 jaar)
Kay Kramer, 16-08 (15 jaar)
Nannette Singer, 16-08 (50 jaar)
Kenny Koster, 17-08 (26 jaar)
Copyright © 2022 DeValken.com