DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Financiële opsteker via Rabobank ClubSupport

Met veel genoegen kan het bestuur mededelen dat de actie ClubSupport van de Rabobank voor SV De Valken een prachtig bedrag van EUR 1.820,27 heeft opgeleverd. Leden van de Rabobank konden in oktober hun stem uitbrengen op deelnemende clubs en verenigingen. Kennelijk hebben veel mensen hierbij aan De Valken gedacht en de vereniging op deze wijze willen steunen. Dat doet het bestuur heel goed, want vanwege alle beperkende maatregelen in verband met het Covid 19-virus staan de inkomsten van de vereniging onder druk. Daarom was de deelname aan Rabobank ClubSupport een uitgelezen kans om geld voor de club te genereren. Als bestedingsdoelstelling werd gekozen voor ‘ trainingsmateriaal’. De aanschaf en het op orde houden van trainingsmateriaal is voor een sportvereniging immers elk seizoen een flinke kostenpost.

Het bestuur dankt iedereen die met zijn of haar stem SV De Valken heeft gesteund. Al met al een prachtige bijdrage aan het zo goed mogelijk doorkomen van deze door de pandemie bepaalde tijd. Met dergelijke steun en loyaliteit houden we vol!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Corona protocol

Laatste update 15-11-21
Klik hier voor alle info

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 11-12-2021
Ochtend
Nienke Ruiter / Monique
Middag
Julian Kunne / Djens Lely
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Marije Groot, 10-12 (31 jaar)
Copyright © 2021 DeValken.com