DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Online jaarvergadering, een primeur en vlot verloop

Donderdagavond 26 november vond de algemene ledenvergadering plaats. Dat gebeurde voor het eerst online. Het bestuur had voor deze variant gekozen vanwege de beperkingen van de Covid 19-maatregelen. Zo’n 15 leden namen deel aan deze unieke vergadering. Het bestuur was aanwezig in de kantine, op afstand van elkaar. Verder hadden Jaap Sjerps en Jaap Laan het privilege hierbij aan te sluiten, want voor hen was de digitale deelname niet weggelegd. De vergadering, voor het eerst onder leiding van Siegfried Kok als voorzitter, verliep vlot. Alle aandachtspunten uit het jaarverslag kwamen aan bod en penningmeester Frank Hand kon zelfs een positief resultaat presenteren. Dat geldt echter niet voor de begroting, al is die behoorlijk conservatief opgesteld. Binnenkort volgen de (concept-)notulen van deze jaarvergadering op deze website. Na afloop genoot het bestuur nog even na van deze unieke ervaring en werden de plannen voor de komende tijd besproken. Conclusie: mooie club met toekomst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Corona protocol

Laatste update 20-03
Klik hier voor alle info

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 24-04-2021
Ochtend
Atie/Mats Verstraeten
Middag
Melle Peerdeman/Dex Koomen
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Joey Groot, 16-04 (15 jaar)
Merijn Pronk, 16-04 (19 jaar)
Fenna Smit, 16-04 (52 jaar)
Marije Appelman, 17-04 (18 jaar)
Jos Dalmulder, 18-04 (43 jaar)
Britt Vreeker, 18-04 (16 jaar)
Lizanne Bousma, 19-04 (22 jaar)
Amy Haakman, 19-04 (31 jaar)
Wouter Laan, 19-04 (22 jaar)
Linda Wagemans, 19-04 (48 jaar)
Copyright © 2021 DeValken.com