DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

We houden vol, we gaan weer sporten, het is een kwestie van tijd.

Sporten is ontmoeten

De omstandigheden zitten niet mee om elkaar op en rondom de velden te ontmoeten. Vaccinatie is begonnen en kennis neemt toe, dus alle hoop op betere tijden. Als die betere tijden komen, dan moeten we er klaar voor zijn. Het kan best een kluif worden om op te starten nu we de regelmaat missen. Dit betekent dat we contact met elkaar moeten houden, waarbij ik moet zeggen dat ik hier nou niet in uitblink.

School

Dan zijn er de online lessen waar best gemengde gevoelens over zijn. Ook onze jeugd heeft hier mee te maken en zorgen zijn er over examens. Terecht, want zo lang een matige structuur en kwaliteit van lessen is niet de solide basis om vol met zelfvertrouwen de examens in te gaan. Ook stagelopen is zo belangrijk te kunnen proeven aan hetgeen de opleiding brengt.

Op en rond het veld

Dan het voetbal en handbal of gewoon hardlopen: het ritme weer oppakken duurt nog even, maar het gaat weer komen. Niemand kan zeggen wanneer, het komt wel weer. Ook op het forum van de KNVB is het gewoon stil, er gebeurt weinig, weinig inspiratie. Maar we moeten niet verrast worden!

Wat is de bedoeling van deze bijdrage? Hoop doet leven, het komt weer, geduld wordt gevraagd, best veel. Tevens is er ruimte binnen onze club mee te denken en mee te werken. Een grote groep draagt zijn of haar steentje bij, dat kan evengoed meer support gebruiken. We gaan het samen doen! We weten nog niet wanneer en hoe.

Hou vol, blijf veilig en vooruit blijven kijken.

Peter Bakker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Corona protocol

Laatste update 15-10
Klik hier voor alle info

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 06-03-2021
Ochtend
Nancy/Chris Beemter
Middag
Ruben Willemse/Justin Oudshoorn
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Nobi Jonker, 02-03 (37 jaar)
Maaike Haijma, 03-03 (13 jaar)
Margreet van Dulmen, 04-03 (51 jaar)
Majel Langedijk, 04-03 (21 jaar)
Morris Laan, 05-03 (17 jaar)
Dieuwertje Karsten, 06-03 (36 jaar)
Copyright © 2021 DeValken.com