DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Help mee met De Valken routekaart!

Het bestuur heeft afgelopen week vergaderd. Zoals meestal in het seizoen 2020/2021 ging dat online. Een van de aandachtspunten is om bij minder beperkende maatregelen tegelijkertijd meer activiteiten op het gebied van handbal en voetbal te kunnen organiseren. En daarbij wordt ook aan andere bezigheden gedacht om een echte vereniging te blijven met betrokkenheid van alle leden.

In de politiek wordt wel gesproken over een ‘ routekaart’. Het bestuur wil als het ware ook zo’n routekaart voor De Valken ontwikkelen, aan de hand waarvan we de trainingen weer kunnen houden en er ook in wedstrijdverband gesport kan worden. Maar ook denken we aan wat extra activiteiten om de binding met en binnen de club te houden en te versterken. Om dit zo goed mogelijk te doen, heeft het bestuur de hulp nodig van diverse mensen. Als een aantal mensen uit de hoek van handbal, voetbal en het vrijwilligersbestand met elkaar een (tijdelijke) commissie vormen, dan kan de ‘ routekaart’  gemaakt, zodat we weer kunnen uitzien naar leuke dingen op ons sportcomplex. En aan het einde van de route komt er natuurlijk nog een prachtig feest om ons 90-jarig bestaan te vieren, welk jubileum als gevolg van corona ongemerkt is bereikt, maar uiteraard nog met elkaar gevierd gaat worden als het weer kan.

Als je het leuk vindt om mee te denken en te helpen om de vereniging weer goed op gang te krijgen, kun je contact opnemen met het bestuur of je met contactgegevens aanmelden op emailadres van de secretaris: ron.laan@hetnet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Corona protocol

Laatste update 12-06-21
Klik hier voor alle info

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Tweets

Jarigen :)

Aaron Broersen, 17-06 (10 jaar)
Niels Laan, 17-06 (28 jaar)
Manon Bregman, 20-06 (19 jaar)
Riva Laan, 21-06 (16 jaar)
Copyright © 2021 DeValken.com