DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

De Roode Leeuw wordt hoofdsponsor handbal senioren, samen met Tulpen.Nu

Met veel genoegen bericht het bestuur dat met ingang van komend seizoen café De Roode Leeuw de nieuwe hoofdsponsor wordt van de senioren handbalselectie. De Roode Leeuw doet dit samen met Tulpen.Nu als co-sponsor.

Café De Roode Leeuw heeft een complete renovatie ondergaan. Met Roy en Pascalle Vreeker en hun team is De Roode Leeuw er als veelzijdige, gezellige horeca-accommodatie helemaal klaar voor te knallen als nooit te voren. Door de jaren heen heeft dit lokale horecabedrijf altijd al een speciale band met De Valken gehad.

De hoofdsponsoring doet De Roode Leeuw samen met Tulpen.Nu als co-sponsor. Dit is een nog jong bedrijf van Robèr en Niels de Wit, waarbij rechtstreeks bij de kweker super verse tulpen kunnen worden besteld.

Met De Roode Leeuw als hoofdsponsor en Tulpen.Nu als co-sponsor komt er een opvolger van Timmerbedrijf De Groot, dat al sinds ingebruikname van het handbalveld bij de kantine de hoofdsponsor is.

Zodra de nieuwe handbalshirts van Valken 1 en 2 met de opdruk van De Roode Leeuw en Tulpen.Nu gereed zijn, volgt een uitgebreide introductie van de nieuwe hoofdsponsor en de co-sponsor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Corona protocol

Laatste update 12-06-21
Klik hier voor alle info

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Tweets

Jarigen :)

Yarno Visser, 02-08 (17 jaar)
Arnold Dudink, 03-08 (55 jaar)
Nick Duppen, 03-08 (22 jaar)
Jesper Bot, 04-08 (28 jaar)
Marc Zwagemaker, 04-08 (26 jaar)
Mike Laan, 05-08 (9 jaar)
Copyright © 2021 DeValken.com