DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Van Diepen Van der Kroef Advocaten wordt teamsponsor Valken 2

Met de komst van de nieuwe hoofdsponsor DWB Aannemers, treedt Van Diepen Van der Kroef Advocaten na negen seizoenen terug uit die rol. Het advocatenkantoor neemt daarmee echter geen afscheid van SV De Valken, maar kiest letterlijk en figuurlijk voor het ‘tweede plan’.

In goed overleg met de bestaande Valken 2-sponsor Dalmulder en Partners Financiële Dienstverlening, wordt Van Diepen Van der Kroef de komende jaren de nieuwe sponsor van Valken 2. Dit betekent dat ook Valken 2 in het nieuwe seizoen zijn wedstrijden gaat spelen in de nieuw ontwikkelde kledinglijn. De immer enthousiaste en ondersteunende positie van Valken 2-supporter Ed Kampstra wordt ook in de nieuwe opzet ten volle gerespecteerd.

Dalmulder en Partners Financiële Dienstverlening is het afgelopen seizoen, samen met J&B Stukadoors, teamsponsor geworden van Valken-veteranen en dit vermaarde elftal speelt al in prachtige nieuwe shirts met naamsvermelding van deze ‘Valkenminded’ bedrijven.

Zodra de nieuwe voetbalshirts van Valken 2 met de opdruk van Van Diepen Van der Kroef gereed zijn, volgt een nadere toelichting over de aftredend hoofdsponsor in zijn nieuwe rol.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Corona protocol

Laatste update 12-06-21
Klik hier voor alle info

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Tweets

Jarigen :)

Yarno Visser, 02-08 (17 jaar)
Arnold Dudink, 03-08 (55 jaar)
Nick Duppen, 03-08 (22 jaar)
Jesper Bot, 04-08 (28 jaar)
Marc Zwagemaker, 04-08 (26 jaar)
Mike Laan, 05-08 (9 jaar)
Copyright © 2021 DeValken.com