DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Selectie Valken 1 en 2 prachtig op de foto bij avondlicht

Voorafgaand aan de training van dinsdagavond 14 september heeft Dieuwertje Groot een prachtige foto van de selectie 2021-2022 gemaakt.

De foto werd mede gemaakt ter gelegenheid van het in gebruik nemen van de nieuw wedstrijdstenues met opdruk van de nieuwe hoofdsponsor van SV De Valken, te weten DWB Aannemers, en de nieuwe teamsponsor van Valken 2, Van Diepen Van der Kroef Advocaten. Over DWB Aannemers als de nieuwe hoofdsponsor en tevens shirtsponsor van Valken 1 volgt deze week op de website en Social Media nog een extra bericht met foto’s. Dat geldt ook voor de nieuwe teamsponsor van Valken 2.

v.l.n.r.

1e rij vooraan: Giel Besseling, Daan van den Akker, Kenny Koster, Koen Vroling, Sam Vroling, Luuk van Dulmen, Jeffrey Meijnders, Jelle Boon, Erik Appelman, Kevin van der Zalm, Bryan Stosz en Rick Vriend

2e rij midden: Britt Lamers (Vos Sportperformance), Theo Visser (assistent-scheidsrechter), Lorenzo van de Beek, Joris Molenaar, Tim Stammes, Wouter Laan, Piet Portegies (elftalbegeleider), Gert Feld (trainer/coach), Remco Wachter (trainer/coach), Sander Pereboom, Derk Stammes, Thomas Reus, Ronald Laan, Ron Laan (Van Diepen Van der Kroef Advocaten), Siegfried Kok (Voorzitter SV De Valken)

3e rij achteraan: Dennis de Wit (DWB Aannemers), Dejan Vlajic, Jeremy Vreeker, Rick Boon, Tom Besseling, Loek Groot, Bart van Dulmen, Stan Degeling, Niels Timmer, Chris Hoogland (assistent-scheidsrechter), Theo Hofland (coach Valken 2), Youssef Vos (Vos Sportperformance).

Enkele spelers ontbreken op de foto, onder wie Kor Mantel, Remon Leeuw, Glenn Bot, Wietse Sijm, Maarten Koster en Alain de Leth alsmede Jos Dalmulder, die Valken 2 op de donderdagavond training geeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Corona protocol

Laatste update 12-06-21
Klik hier voor alle info

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 30-10-2021
Ochtend
Damian Kaat / Veronique
Middag
Stein Lakeman / Tim Weverink
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Lars Haring, 25-10 (12 jaar)
Bryan Stosz, 26-10 (21 jaar)
Jante Beemster, 27-10 (13 jaar)
Sjaak Groot, 27-10 (73 jaar)
Ruud Klaij, 27-10 (47 jaar)
Fynn de Wit, 27-10 (13 jaar)
Doutzen Jacobs, 29-10 (12 jaar)
Copyright © 2021 DeValken.com