DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Dennis de Wit: “Met sponsoring door DWB wil ik mijn steentje bijdragen aan De Valken”

V.l.n.r.: Dennis de Wit (eigenaar DWB Aannemers), Niels Timmer (Valken 1) en Siegfried Kok (Voorzitter SV De Valken)

Met ingang van dit seizoen is DWB Aannemers hoofsponsor van SV De Valken en daarmee shirtsponsor van Valken 1. Al eerder werd dit goede nieuws aangekondigd, maar de publicatie van de foto’s van de gehele selectie en Valken 1 in het fraaie nieuwe tenue, is een mooie gelegenheid om met de nieuwe sponsor nader kennis te maken.

Dennis de Wit, eigenaar sinds 2003 van aannemersbedrijf De Wit- Besseling (DWB) te Hem, geeft een toelichting: “Sinds kort zijn wij de trotse hoofdsponsor geworden van het eerste voetbalelftal van De Valken. Vanwege mijn jarenlange verbondenheid met de club en het feit dat ik het van belang vind om maatschappelijk betrokken te zijn, wil ik graag door middel van mijn sponsoring mijn steentje bijdragen aan sportvereniging De Valken.”

De eerste herinneringen aan de club zijn voor Dennis al van zo’n 38 jaar geleden: “Als klein jongetje kwam ik bij het sportcomplex om mijn voetballende vader (Dick de Wit) en handballende moeder (Trudy de Wit) aan te moedigen”, zo blikt hij terug. “Op 6- jarige leeftijd mocht ik zelf de voetbalschoenen aantrekken en is mijn voetbalcarrière bij de Valken gestart en nog steeds niet gestopt. Momenteel voetbal ik in Valken 3. Ook mijn gezinsleden zijn actief bij De Valken. Mijn zoon Fynn (12) is keeper bij een fanatiek voetbalteam, mijn dochter Joa (10) is een enthousiaste handbalster waarvan mijn vriendin Wilma haar medecoach en medetrainster is.”

De relatie tussen de vereniging en het bedrijf is ook vanuit een andere invalshoek al langdurend. Dennis: “Op zakelijk gebied hebben wij als aannemersbedrijf ons steentje mogen bijdragen aan het bouwen van beide sportcomplexen (in 1981 toen mijn vader nog aan het roer van ons bedrijf stond en in het jaar 2013). Mooie projecten die ons als ondernemers uit het dorp werden gegund.”

Dennis kijkt uit naar het nieuwe voetbalseizoen dat net is gestart: “De DWB-reclameborden hebben hun plek gekregen en de spelers hebben hun nieuwe shirt in ontvangst mogen nemen. Op naar een mooi seizoen! Graag zie ik jullie bij De Valken.”

De mooie foto’s zijn gemaakt door Dieuwertje Groot, waarvoor hartelijk dank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Corona protocol

Laatste update 23-03-22
Klik hier voor alle info

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Tweets

Jarigen :)

Marije van Steenderen, 13-08 (18 jaar)
Jasmijn Pronk, 15-08 (14 jaar)
Rick Vriend, 15-08 (26 jaar)
Kay Kramer, 16-08 (15 jaar)
Nannette Singer, 16-08 (50 jaar)
Kenny Koster, 17-08 (26 jaar)
Copyright © 2022 DeValken.com