DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Van Diepen Van der Kroef Advocaten nu Valken 2-sponsor

DWB Aannemers is met ingang van dit seizoen de hoofdsponsor van SV De Valken. Sinds 2012 vervulde Van Diepen Van der Kroef Advocaten deze rol. Maar het advocatenkantoor verdwijnt bij De Valken niet helemaal uit beeld. Van Diepen Van der Kroef gaat verder als teamsponsor van Valken 2.

Advocaat Ron Laan is een van de eigenaren van Van Diepen Van der Kroef en geeft een toelichting. “Hoewel we met veel plezier jarenlang hoofdsponsor zijn geweest,  vinden we het prachtig dat de komende jaren een aansprekend, lokaal gevestigd bedrijf als DWB Aannemers deze voor de vereniging zo belangrijke rol op zich neemt. Ons kantoor kent vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Alkmaar en het nabij gelegen Hoorn, maar het is voor een vereniging toch eigenlijk het mooiste als de hoofsponsor uit je eigen dorp komt. We hopen van harte dat ook andere lokale bedrijven die nog geen sponsor zijn bij De Valken dat wel gaan doen met bijvoorbeeld een reclamebord. De uitstraling is heel positief, het geeft je een goed gevoel en uit eigen ervaring kunnen we vaststellen dat je er als bedrijf zakelijk ook zeker wat aan kunt hebben.

Maar het gaat vooral om steun aan een vereniging die zo belangrijk is voor het dorpsleven, zo benadrukt Ron Laan. “Of het nu om een kleine of grote sponsor gaat, met elkaar moet je het doen. Daarom vinden we het leuk om wat meer op de achtergrond verder te gaan als teamsponsor van Valken 2. Ik moet wel eerlijk zijn dat dit wat minder zakelijk bepaald is, want het is het team waar op dit moment ook onze zoon Ronald in speelt, haha. Ik wens alle spelers van Valken 2 en hun enthousiaste coach Theo Hofland veel succes en plezier!”

Van Diepen Van der Kroef is overigens recent verhuisd binnen Hoorn en is voortaan gevestigd aan de Achterstraat 2 in een prachtig monumentaal pand.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Corona protocol

Laatste update 12-06-21
Klik hier voor alle info

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 30-10-2021
Ochtend
Damian Kaat / Veronique
Middag
Stein Lakeman / Tim Weverink
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Lars Haring, 25-10 (12 jaar)
Bryan Stosz, 26-10 (21 jaar)
Jante Beemster, 27-10 (13 jaar)
Sjaak Groot, 27-10 (73 jaar)
Ruud Klaij, 27-10 (47 jaar)
Fynn de Wit, 27-10 (13 jaar)
Doutzen Jacobs, 29-10 (12 jaar)
Copyright © 2021 DeValken.com