DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Stem op De Valken bij Rabobank Clubsupport!

Rabobank heeft wederom de actie Rabo ClubSupport gelanceerd. Daarmee biedt de Rabobank kennis, haar netwerk en financiƫle steun aan clubs en verenigingen. Uiteraard heeft Sportvereniging De Valken zich ook weer aangemeld hiervoor, nadat de vorige keer een prachtig bedrag was toegekend. Zeker vanwege de nadelige gevolgen van de coronamaatregelen, grijpen we als vereniging natuurlijk elke kans op inkomsten met beide handen aan.

Leden van de Rabobank kunnen gedurende de periode van 4 oktober tot en met 25 oktober hun stem uitbrengen op deelnemende clubs en verenigingen. We hopen natuurlijk dat heel veel leden van de Rabobank bij deze actie ook De Valken zullen steunen met hun stem. Des te meer op onze vereniging wordt gestemd, des te mooier de uitkomst kan zijn. In november is de finale van deze actie en worden de resultaten bekendgemaakt.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Corona protocol

Laatste update 12-06-21
Klik hier voor alle info

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 30-10-2021
Ochtend
Damian Kaat / Veronique
Middag
Stein Lakeman / Tim Weverink
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Lars Haring, 25-10 (12 jaar)
Bryan Stosz, 26-10 (21 jaar)
Jante Beemster, 27-10 (13 jaar)
Sjaak Groot, 27-10 (73 jaar)
Ruud Klaij, 27-10 (47 jaar)
Fynn de Wit, 27-10 (13 jaar)
Doutzen Jacobs, 29-10 (12 jaar)
Copyright © 2021 DeValken.com