DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – St. George

Wat is het verschil en de overeenkomst tussen onze gasten Timo en Mariska Groot (de balsponsors) en Jan Karsten en Diana Entius, die met hun bedrijven allebei sponsor op het handbalveld zijn? Het verschil is dat Timo en Mariska veelvuldig bij De Valken over de vloer komen en dat geldt niet voor Jan en Diana, die zelfs de weg naar het toilet moest worden gewezen. De overeenkomst is dat zowel Timo en Mariska als Jan en Diana bij elkaar horen en we bovendien met alle vier zeer gezellige gasten hadden. Het was een leuke middag tijdens en rond het duel van Valken 1 tegen St. George.

Het bestuur informeerde alle gasten over hoe de zaken ervoor staan bij De Valken, al wist Timo dat als bestuurslid natuurlijk zelf als geen ander. Maar het bestuur leerde ook weer van de gasten. Diana Entius nam ons mee in de wereld van de permanente make up, waar ze met haar bedrijf aan de Groeneweg 8 in Hem in is gespecialiseerd onder de noemer ‘Permanente make-up en Beauty specialist’. Wat te denken van ‘wenkbrauwen powder brow , 3D Hairstroke of de combinatie daarvan’? Of een heel natuurlijk en zachte of juist een krachtige XL eyeliner. Lippen kunnen heel mooi natuurlijk gekleurd of juist een felle kleur. Diana heeft zich toegelegd op dit specifieke werk en streeft daarbij naar perfectie.

Jan Karsten heeft een heel ander bedrijf, samen met Paul Zwaan. De voorletters van hun voornamen staan voor JP Koffie. Jan en Paul weten met dit nog jonge bedrijf in korte tijd al een mooie klantenkring in vooral Westfriesland op te bouwen, niet in de laatste plaats door hun grote enthousiasme. Het gaat dan niet alleen om levering van een koffiemachine, maar ook om goede service en onderhoud en JP Koffie kan ook de koffiebonen en andere benodigdheden voor een ‘heerlijke koffie’ leveren. Paul Zwaan was dit weekend in het buitenland, maar voor de herkenbaarheid van het bedrijf hadden we vooraf aan het gastenbezoek een foto gemaakt waarop zowel Jan als Paul te zien is.

Wat het bestuur ook aansprak is dat Diana en Jan de meerwaarde van een reclamebord bij De Valken volledig onderschrijven. ‘Heel veel mensen zien iedere week je bedrijfsnaam’, zo verkondigen de jonge ondernemers tot genoegen van het bestuur en hopelijk tot inspiratie van ondernemers die ook een Valken-reclamebord hebben of overwegen dit te doen. ‘Het is vooral leuk om te doen’, voegen Diana en Jan daar nog aan toe. En zo is het!

Voor wie zich afvraagt wie op de foto Paul of Jan is, plaatsen we nog even een leuke foto van Diana en Jan samen voor hun reclameborden die ook passend bij elkaar hangen.

Er gaat geen seizoen voorbij of Timo en Mariska Groot sponsoren een wedstrijdbal. Meestal is dat bij het eerste thuisduel, maar deze keer een wedstrijdje later zodat Timo en Mariska er zelf bij konden zijn. Dat was voor Mariska nog even passen en meten vanwege kantinedienst, maar het was top dat ze toch kon aanschuiven in de bestuurskamer. Dank Timo en Mariska voor de balsponsoring!

Onze gasten hadden met het bestuur nog een schitterende afterparty in de kantine waar de Bock Bier Borrel, met dank aan de kantinecommissie en DJ Jaap Peerdeman (van de Escalatieploeg), voor gezellige sferen zorgde. En er dienden zich tijdens de borrel al drie nieuwe balsponsors aan! De kreet ‘Cluppie hé?!’ ging weer veelvuldig rond in de bestuursappgroep. En we mogen ook trots zijn op onze ‘mooie en belangrijke dorpsvereniging’, zoals de titel van de bestuurspresentatie bij de gastenbezoeken luidt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Corona protocol

Laatste update 15-11-21
Klik hier voor alle info

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 11-12-2021
Ochtend
Nienke Ruiter / Monique
Middag
Julian Kunne / Djens Lely
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Marije Groot, 10-12 (31 jaar)
Copyright © 2021 DeValken.com