DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

31 oktober matchday Valken DS1 – Sew 3

Morgen speelt Dames 1 een thuiswedstrijd om 13:15 in de Banne tegen SEW 3. Publiek is van harte welkom!

Balsponsor – Deze wedstrijd wordt gesponsord door Ans Boots. Een leuk detail: Ans is regelmatig bij de wedstrijden van Dames 1 te vinden, maar zij spelen morgen tegen haar dochter Wendy die voor SEW uitkomt. Benieuwd voor wie zij morgen het hardst juicht.. Hartelijk dank voor het sponsoren!

Lootjes – Er worden weer lootjes verkocht door onze jeugd en er zijn weer leuke prijzen te winnen! Deze week bestaan de prijzen uit een high wine/high beer pakket van Eetcafé ‘t Ken-Net, een leuk zeep-pakket aangeboden door Drogisterij Graaf, een make-up en verzorgingspakket van Schoonheidssalon Finesse, een fruitpakket van Thuis-Fruit en een douchepakket, aangeboden door Dames 1. De lootjes kosten 1 euro per stuk.

Kanjer – Deze week hebben we zelfs twee kanjers van de week, namelijk de zusjes Abby en Loïs van der Marel. Als dat geen geluk brengt morgen! 🍀

Sporthal – Voor de Banne geldt: Vol = vol. Er zijn geen staanplaatsen. Zin in een kop koffie of een tosti? De sporthal is verplicht om je ID en QR-code te vragen in de kantine. Vergeet deze dus niet mee te nemen!

Tot morgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Corona protocol

Laatste update 15-11-21
Klik hier voor alle info

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 22-01-2022
Ochtend
Khaled Afnikar / Nancy
Middag
Laurent de Lange / Matisse Beekenkamp
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Tim Boon, 16-01 (19 jaar)
Koen Groot, 16-01 (21 jaar)
Dennis Vriend, 16-01 (29 jaar)
Natasja de Graaff, 17-01 (17 jaar)
Joris Molenaar, 18-01 (22 jaar)
Copyright © 2022 DeValken.com