DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Ervaring van E-jeugdspeelster Isis: oplopen met SEW!

Dinsdagavond moest SEW spelen tegen VZV. Alle E-tjes mochten oplopen met SEW. En de wedstrijd werd gefloten door Marc Vriend (vader van Daan en Jasmijn -E1) en Paul Radsma.

Ik vond het heel leuk om te zien en om op te mogen lopen. Ik mocht oplopen met Jolijn Beerepoot, zij heeft nummer 4 op haar shirt.
Toen de wedstrijd begon mochten wij op de tribune gaan zitten, vooraan. Er stonden trommels klaar (emmers met pvc buizen). We hebben ons goed laten horen, we trommelden erop los en riepen luid SEW! In de eerste helft ging het niet zo goed met SEW, maar in de tweede helft kwamen ze terug. Toen was het spannend. Jolijn heeft meerdere keren gescoord. Maar helaas verloren ze toch.

In de rust gingen wij naar de kleedkamer en kregen we lekker limonade en een dubbele koek. Aan het einde van de wedstrijd gingen we nog 2 minuten beneden langs het veld kijken. Want na de wedstrijd kreeg scheidsrechter Marc een zilveren fluit omdat hij al 25 jaar scheidsrechter is. Ook kreeg hij bloemen.

Daarna gingen we naar huis, het was allang bedtijd, maar ik ben blij dat we dit mochten doen. Hopelijk mogen we nog een keer.

Groetjes, Isis van Rijnsoever

šŸ“øGerben de Groot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Corona protocol

Laatste update 15-11-21
Klik hier voor alle info

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 22-01-2022
Ochtend
Khaled Afnikar / Nancy
Middag
Laurent de Lange / Matisse Beekenkamp
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Tim Boon, 16-01 (19 jaar)
Koen Groot, 16-01 (21 jaar)
Dennis Vriend, 16-01 (29 jaar)
Natasja de Graaff, 17-01 (17 jaar)
Joris Molenaar, 18-01 (22 jaar)
Copyright © 2022 DeValken.com