DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Valken 1 heeft geen moeite met MOC

Valken 1 heeft MOC met 7-0 van de mat gespeeld. En wat voor mat! Na de volledige renovatie ligt het A-veld er daadwerkelijk veel beter bij dan het oude veld waarover we al jaren klaagden. Het veld is egaal, was adequaat gemaaid en ook de lijnen waren goed zichtbaar aangebracht. Al na een minuut stond het eerste doelpunt op het scorebord. Kor Mantel scoorde nadat Rick Boon een wervelende passeeractie op de linkerkant had en aansluitend een goede voorzet afleverde. Al vroeg in de wedstrijd liep MOC terecht tegen een rode kaart aan na een behoorlijk onbesuisde tackle op de benen van Rick Boon.

Met een man minder bleek MOC hoe dan ook niet tegen Valken opgewassen. Jeremy Vreeker leek met een fraai boogballetje te scoren, maar de bal raakte nog de lat. De terugkaatsende bal werd door Remon Leeuw attent ingekopt. Remon Leeuw was ook betrokken bij de derde goal met een pass richting Rick Boon die slim teruglegde op Jeremy Vreeker die er wel raad mee wist: 3-0 dus, na een zeer soepel lopende aanval. De 4-0 was ook voor Jeremy Vreeker, maar vooral de voorzet van Kor Mantel uit een moeilijke positie sprak daarbij tot de verbeelding. Voor rust voltooide Jeremy Vreeker zijn hattrick door ook de 5-0 te maken en hij legde daarmee de basis voor zijn uitverkiezing tot ‘Man van de Wedstrijd’.

Bij de ruststand 5-0 wordt logischerwijs aan ‘de tien” gedacht, maar zover liet MOC het niet komen. De ploeg bleef met een man minder toch voetballen en ging niet voor het eigen doel hangen met zijn allen. Daarmee werden door de Mid- en Oostwouders nog redelijke kansen gecreëerd, waarop Valken-doelman Loek Groot redding moest brengen. De nul werd door Valken overeind gehouden. En de thuisploeg maakte er in de tweede helft nog twee doelpunten bij. Doelpuntenmakers waren Kor Mantel van veraf bij een vrije trap en Rick Boon die goed naar de eerste paal kwam waar Remon Leeuw hem met een zuivere voorzet wist te bereiken.

Om de zevenklapper werd voor Valken 1 nog een strik gedaan omdat koploper RKEDO twee punten verspeelde tegen Kwiek 78. Verder was goed nieuws dat Stan Degeling en Joris Molenaar na toch vervelende blessures in de vorige wedstrijd er deze week alweer bij waren en ook speelden.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Corona protocol

Laatste update 15-11-21
Klik hier voor alle info

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 11-12-2021
Ochtend
Nienke Ruiter / Monique
Middag
Julian Kunne / Djens Lely
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Marije Groot, 10-12 (31 jaar)
Copyright © 2021 DeValken.com