DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – MOC

Het reclamebord van R. & M. Obdam Tulips BV hangt er nog maar net, maar Rik en Mattie Obdam kregen direct de eer om gast te zijn van het bestuur bij De Valken – MOC. Rik werd vergezeld door zijn zonen Robin en Jesse en Mattie was er met Jolene (en ook hun nog wat kleinere kinderen). Zoals gebruikelijk presenteerde het bestuur eerst aan de hand van een aantal dia’s met behulp van ‘powerpoint’ hoe het met de vereniging gaat en wat daar bij aan inzet van bestuur en vrijwilligers komt kijken. Daar waren de ouders van de Kanjers van de Week (Jens en Thomas) ook wel in geïnteresseerd. Zodoende schoven Bart Laan (en later op de middag Harmke) en Edwin en Veronique Ligthart aan. Over de Kanjers van de Week volgt op de website altijd een apart bericht.

Rik en Mattie Obdam (oftewel R & M)

Met hun bedrijf R. & M Obdam Tulips BV schrijven Rik en Mattie als nieuwe generatie een mooi nieuw hoofdstuk in het boek van de familie Obdam, die in ons dorp bekendheid geniet vanwege hun fraaie tulpen. Al gaat het de broers Obdam vooral om het kweken van de bol. Vele dorpsgenoten hebben in hun jeugd bij de familie Obdam bollen geraapt of gepeld. En hoewel er inmiddels natuurlijk in de bollenteelt veel op een gemechaniseerde wijze gaat, biedt R & M Obdam Tulips BV nog altijd kansen voor de jeugd, zoals tijdens de vakantie in de oogstperiode. Aan het fraaie reclamebord te zien verstaan Rik en Mattie de kunst van het tulpenbollenkweken zeer goed. Alle succes gewenst met dit prachtige bedrijf.

De Valken is blij met weer een agrarische onderneming als reclamebordsponsor. Het zou mooi zijn als nog meer boeren en tuinders zich met een reclamebord aansluiten, want als dorpsvereniging met onder andere groen als prominente kleur, past de agrarische sector uitstekend bij onze vereniging. Het is een mooie manier om het groene karakter van ons dorp uit te dragen. De rode kleur staat dan natuurlijk voor de passie bij de ondernemers en alle Valkenleden. We kunnen de steun vanzelfsprekend goed gebruiken en de familie Obdam is wat dat betreft een echte Valken-familie om op te bouwen.

Een Obdam in de bestuurskamer is overigens ook geen nieuwtje, want de moeder van Rik en Mattie was jarenlang de Ladyspeaker bij wedstrijden van Valken 1. Mary Obdam deed dat met veel enthousiasme en betrokkenheid. Inmiddels is Wendy Vroling al weer flinke tijd de vertrouwde stem op het complex en bovendien behulpzaam bij de ontvangst van de gasten, wat soms best een drukke bezigheid is. Zo ook deze middag, die al met al als zeer gezellig en geslaagd betiteld mag worden.

Jesse, Rik, Robin en Mattie Obdam

Rik, Mattie en Jolene Obdam

Mattie en Jolene Obdam (-Dijkstra) 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Corona protocol

Laatste update 15-11-21
Klik hier voor alle info

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 11-12-2021
Ochtend
Nienke Ruiter / Monique
Middag
Julian Kunne / Djens Lely
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Marije Groot, 10-12 (31 jaar)
Copyright © 2021 DeValken.com