DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Jaarvergadering van 19-11 gaat online (beperkte fysieke deelname mogelijk)

Alle leden hebben een uitnodiging gehad om deel te nemen aan de jaarvergadering op vrijdag 19 november a.s. om 20.30 uur. Vanwege de huidige corona situatie zal deze online gehouden worden. Voor de leden die digitaal niet kunnen deelnemen, is er de mogelijkheid om naar de kantine te komen. Alle leden ontvangen via e-mail een link waarmee ze kunnen deelnemen aan de vergadering via het programma Microsoft Teams. Mocht je de e-mail niet ontvangen hebben en wel willen deelnemen, dan kun je je aanmelden bij de secretaris op emailadres ron.laan@hetnet.nl met vermelding van naam en emailadres. In de aanloop naar de vergadering volgt dan een antwoordmail met de link c.q. inloggegevens voor de online-vergadering. Aanmelden kan tot uiterlijk 1 uur voor aanvang van de vergadering in verband met het verzenden van de benodigde inloglink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Corona protocol

Laatste update 15-11-21
Klik hier voor alle info

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 11-12-2021
Ochtend
Nienke Ruiter / Monique
Middag
Julian Kunne / Djens Lely
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Marije Groot, 10-12 (31 jaar)
Copyright © 2021 DeValken.com