DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Prachtig bedrag voor De Valken bij Rabobank ClubSupport

De actie ClubSupport van de Rabobank voor SV De Valken een prachtig bedrag van EUR 1.309,10 heeft opgeleverd.

Leden van de Rabobank konden de afgelopen tijd hun stem uitbrengen op deelnemende clubs en verenigingen. Kennelijk hebben veel mensen hierbij aan De Valken gedacht en de vereniging op deze wijze willen steunen. Het bestuur dankt iedereen die met zijn of haar stem SV De Valken heeft gesteund. SV De Valken houdt gelukkig financieel goed stand in deze door de coronapandemie bepaalde tijd, maar dat komt natuurlijk mede door geldelijke steun via acties als Rabobank ClubSupport.

Als bestedingsdoelstelling werd gekozen voor ‘spelmaterialen voor voetbal en handbal alsmede inrichting van de kleedkamergang met bijvoorbeeld een  fotogalerij’. Het bestuur is van zins nu een keer echt werk te maken van de aankleding van de kleedkamergang; dat laat eigenlijk al te lang op zich wachten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Corona protocol

Laatste update 15-11-21
Klik hier voor alle info

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 11-12-2021
Ochtend
Nienke Ruiter / Monique
Middag
Julian Kunne / Djens Lely
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Marije Groot, 10-12 (31 jaar)
Copyright © 2021 DeValken.com