DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Inhaalrace Valken 1 tegen HSV Sport 1889 lukt net niet

Zonder publiek vanwege de coronamaatregelen stond Valken 1 aan de aftrap tegen HSV Sport 1889. HSV is altijd lastig te bestrijden, maar Valken ging voortvarend van start. Er kwamen kansen voor Kor Mantel en Rick Boon. Jeremy Vreeker had een prachtig schot dat net over ging. Het genoemde drietal kreeg ook hierna weer kansen maar een doelpunt viel niet te noteren. Dat deed HSV beter. Niels Timmer had al een bal van de lijn gekopt en daar zou het niet bij blijven wat betreft reddingen van de aanvoerder op de lijn. Maar bij een corner kwam HSV daadwerkelijk op voorsprong . Doelman Loek Groot greep aarzelend in en van dichtbij tikte HSV de bal binnen. Waar het Valken de hele eerste helft tegen zat bij het afronden, zat het HSV juist mee. De Hoornse ploeg kwam op 0-2 en zelfs 0-3, terwijl Rick Boon op de paal kopte en eerder een kopbal van Joris Molenaar knap gekeerd werd door de HSV-keeper. Valken mocht zich gaan opmaken voor een inhaalrace.

Na rust ging Valken er toch nog voor. Lorenzo van de Beek, die met een ongelukkig eigen doelpunt voor de 0-2 had gezorgd, leverde een waanzinnig mooi schot af. De bal ging als een streep en zeilde precies de kruising in. Met deze snelle en vooral fraaie 1-3 gloorde er enige hoop, maar Valken kwam niet echt verder. De sfeer binnen en buiten het veld werd er niet beter op en het was wat dat betreft misschien maar goed dat er geen publiek was. Zo valt er van deze wedstrijd veel te leren in verschillende opzichten.

Kor Mantel zorgde vlak voor het eindsignaal nog wel voor de 2-3, maar deze aansluitingstreffer kwam te laat. Conclusie is dat Valken tegen tegenstanders uit het ‘linkerrijtje’ nog veel moeite heeft. Maar de positie op de ranglijst is vooralsnog keurig en biedt kansen voor de komende tijd. Tegen Strandvogels mag Valken het komende week laten zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Corona protocol

Laatste update 15-11-21
Klik hier voor alle info

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 11-12-2021
Ochtend
Nienke Ruiter / Monique
Middag
Julian Kunne / Djens Lely
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Marije Groot, 10-12 (31 jaar)
Copyright © 2021 DeValken.com