DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Valken 4 gaat met 10 overwinningen op rij de winterstop in

Beste volgers van de Valken.

 

Het is alweer een lange tijd terug dat Valken 4 van zich heeft laten horen. Maar het begon toch te kriebelen.

Na twee onderbroken seizoenen, waarin het voor de wind ging voor Valken 4, is seizoen 2021/2022 lekker bezig. Even een korte samenvatting van de afgelopen twee seizoenen. Heel veel wedstrijden gewonnen, Marc topschutter met (schat ik) gemiddeld 2 goals per wedstrijd. Laatste 16 in het bekerseizoen 2019/2020, wat toen werd gestaakt door Co Vid. We mochten anders tegen VV Hooglanderveen, wat voor ons, zo’n beetje de verste uitwedstrijd die we kunnen spelen zou kunnen worden.

Maargoed, dan dit seizoen. Ook dit jaar gaat het dus voor de wind. Jelle “Snelle” Reus is terug na een verhuur periode bij Spirit 1. Achterin maakt hij samen met Bart “Bartinez” van der Gulik en Menno “Mennotelli” Demmenie het de aanvallers van de tegenpartij zeer lastig. Dusdanig, dat we één beker wedstrijd, ingecalculeerd verloren hebben en een competitiewedstrijd waar ik straks op terug kom, want, we zijn wederom door. Ook de eerste twee knock-out rondes zijn ondertussen overleefd. Na de winterstop de 3e wedstrijd, tegen de dapp’re strijders uit Hoorn 10, die ons drie jaar geleden wisten uit te schakelen.

In de competitie werd eenmalig verloren, zoals traditie is bij V4, de eerste wedstrijd van de competitie. LSVV liet de wedstrijd om 15:30 uur van start gaan, en dat na ons teamuitje. Scherpte miste helaas. Daarna herpakten wij ons, mede door het meesterlijke keeperswerk van Tom “Thomas” Wagemaker, de backs in business, Harm “Boko” van Leijen, Bart “Bibi” Braas en Bas “Strohoed” Koopman en dit seizoen meer geblesseerd dan spelend Kapitein Tjeerd “Captain” Zuurbier houdt onze verdediging stand. Op het middenveld maken de usual suspects, Koen “Jelly legs’ Huigen, Kees “Kessa” Kok, Bart “Neef” Vriend, Dennis “Den” Vriend, Erwin “Pruk”Feller en uw reporter van vandaag, Ruud “Dolf” Kok de dienst uit. Omdat Kessa, Neef, Den, Captain en Dolf afgelopen 4 maanden geblesseerd zijn geweest, hebben sommige interimmers, denk hierbij aan Lars “Rul” Reus, Niels “Prik” Laan, Frank “Vader” Huigen, Loek “Hip-hop” Groot, Jeffrey “Zwager” Oosterhoff , Jeroen “Bruno” de Bruin en Tim “Grande” Groot hun klasse laten zien. Onze spitsen doen trouwens ook hun werk weer uitstekend dit jaar. We moeten werk en privé trouwens wel gescheiden houden, dus over hun werk zal ik ophouden. Maar ook scorend op het voetbalveld zijn Marc “Kraan” Zwagemaker, Niels “Fiene” Fine en Edwin “the Eagle/Egel” Hoffer  onnavolgbaar. Lewandowski is niemand vergeleken met Marc, Tadic stelt niks voor in vergelijking met Niels Fine, en the Eagle maakt goals mooier dan Zlatan.

Al met al, staan wij dus bovenaan in de 6e klasse. Van de huidige nummer 2 en 3 hebben we al gewonnen. Nu hopende dat wij het seizoen mogen afmaken want dan verwachten wij alle lezers natuurlijk weer langs de lijn.

Een woord van dank aan onze nieuwe sponsor, Sportcentrum Stede Broec, die ondanks deze barre tijden ons blijft sponsoren!

Voor nu, fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar.

Valken 4 Hoog! Salút!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Corona protocol

Laatste update 23-03-22
Klik hier voor alle info

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 08-10-2022
Ochtend
Isabel/Anthony Lhurmann
Middag
Finn Akkerman/Lars Haring
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Marlie Harder, 03-10 (38 jaar)
Fleur Bregman, 04-10 (24 jaar)
Mellin Leegwater, 04-10 (12 jaar)
Charmaine Sijm, 04-10 (17 jaar)
Sem Timmer, 04-10 (18 jaar)
Noah van Gestel, 06-10 (11 jaar)
Nika Hoek, 06-10 (15 jaar)
Kris van Zwieten, 06-10 (12 jaar)
Nienke Koster, 08-10 (31 jaar)
Erik Visser, 08-10 (21 jaar)
Thijs Willemse, 08-10 (16 jaar)
Copyright © 2022 DeValken.com