DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Superleuke feestavond selecties handbal/voetbal

Afgelopen vrijdag kwamen de voetbal- en handbalselectie van De Valken bij elkaar voor het selectie uitje. Door corona moest dit feestje een aantal keer verplaatst worden, maar vrijdag 1 april was het eindelijk zo ver. Lotte Bregman maakte dit verslag en Piet Portegies de foto’s.

De avond startte gezellig met een drankje in de Valkenkantine. Een aantal spelers uit de selectie had een programma in elkaar gezet met een aantal leuke spellen. De teams werden gemaakt en de spellen gingen van start. Zo werd er fanatiek meegedaan met de Valkenquiz, met weetjes van vroeger en nu. In de kleedkamers werd een ballonnen spel gespeeld en met het letterspel moesten de teams goed samenwerken. Met allemaal fanatieke sporters ging iedereen natuurlijk voor de winst. Uiteindelijk was er één team dat er met de winst van door kon gaan, deze spelers ontvingen natuurlijk een prijs, een echte Valkensjaal. Na de spellen hebben de spelers nog een gezellige avond gehad en de barmannen Jan Koster en Frank Hand zorgden ervoor dat de iedereen een drankje kon nuttigen.

Het was een gezellige avond met iedereen en we kijken nu al uit naar de eind BBQ van de selectie!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Corona protocol

Laatste update 23-03-22
Klik hier voor alle info

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 28-05-2022
Ochtend
Nataniel Lichodziejewski / Veronique
Middag
opvulplek / opvulplek
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Maas Bouman, 26-05 (19 jaar)
Timo Kromkamp, 26-05 (14 jaar)
Jeanne Wagemans, 26-05 (17 jaar)
Dennis Groot, 27-05 (22 jaar)
Marike de Wit, 28-05 (16 jaar)
Copyright © 2022 DeValken.com