DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Dank aan balsponsor Gerard Koster (De Hypotheekfirma/Scheidingsmediator)

Valken 1 behaalde tegen RKEDO de volle winst en deed dat met de door Gerard Koster gesponsorde wedstrijdbal. Gerard is bij Valken zeer bekend, afkomstig uit de ware voetbalfamilie Koster. Als speler had Gerard bij Valken een prachtige carrière, waarbij hij deel uitmaakte van het succesvolste team ooit, dat zelfs de Tweede Klasse haalde. Zijn betrokkenheid bij de vereniging is altijd gebleven en de laatste jaren zien we hem vooral in de kantine als barmedewerker. Maar Gerard redt dat natuurlijk niet alleen. Het is van belang dat meer mensen zich aandienen voor hulp in de kantine. Als er genoeg mensen zijn, dan kan een aantrekkelijk schema worden opgesteld waarbij iedereen mooie middagen in de kantine kan beleven achter de bar maar ook genoeg ‘vrij’ is om andere dingen te doen.

Zakelijk is Gerard Koster verbonden aan De Hypotheekfirma, met een vestiging in Alkmaar. Maar Gerard is ook te vinden op het Westeinde in het nu zakelijk ingerichte voormalige klooster, waarbij zijn werkzaamheden als scheidingsmediator speciale vermelding verdienen. Zowel bij hypotheken als bij scheidingen komt het aan op niet alleen kennis en kunde, maar ook de juiste ‘touch’ en dat is Gerard wel toevertrouwd.

Dank aan balsponsor Gerard Koster!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Corona protocol

Laatste update 23-03-22
Klik hier voor alle info

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 28-05-2022
Ochtend
Nataniel Lichodziejewski / Veronique
Middag
opvulplek / opvulplek
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Maas Bouman, 26-05 (19 jaar)
Timo Kromkamp, 26-05 (14 jaar)
Jeanne Wagemans, 26-05 (17 jaar)
Dennis Groot, 27-05 (22 jaar)
Marike de Wit, 28-05 (16 jaar)
Copyright © 2022 DeValken.com