DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Gemeenschapsveiling levert De Valken prachtig bedrag op: EUR 6.276,51

Dinsdagavond 26 april heeft het veilingcomité van de Gemeenschapsveiling aan alle deelnemende verenigingen en organisaties de bedragen uitgereikt die de veilingen in Wijdenes en Venhuizen hebben opgeleverd. De bedragen per deelnemende vereniging zijn een optelsom van de opbrengst van de clubkavels, de inzet van wijklopers en de verdeelsleutel op basis van de muntjes die kopers op de veilingen in de kokers konden stoppen. Dit leverde voor De Valken het prachtige bedrag op van EUR 6.276,51!

Een overzicht van alle uitgekeerde bedragen is te zien op de website en Facebookpagina van de Gemeenschapsveiling. Met name Zwembad ‘t Hemmerven springt eruit met EUR 9.477,00 en dat is natuurlijk een geweldige impuls voor ons zo gewaardeerde dorpszwembad. Felicitaties voor alle deelnemers en dank aan de leden van het veilingcomité voor hun inzet voor de lokale gemeenschap.

Veel dank aan onze wijklopers die namens De Valken hun bijdrage hebben geleverd aan de veilingcatalogus, te weten Irene Lakeman, John en Carola Vriend, Koos Laan, Elly Sjerps en Ron Laan. Ook nogmaals dank aan Maike Willems die olympische kleding als verenigingskavel beschikbaar stelde.

Wie wil veilingcoördinator zijn?

Ron Laan is vanuit het bestuur sinds de eerste Gemeenschapsveiling in 2017 actief als coördinator. Dat is wel een extra belasting bovenop het werk als secretaris en voorzitter van de sponsorcommissie. Het bestuur zou het erg op prijs stellen als iemand anders de rol van coördinator van Ron Laan over zou willen nemen. Het gaat om en korte periode van eind november tot eind februari, waarbij de coördinator het contact met het veilingcomité en de wijklopers onderhoudt. In maart worden de veilingen gehouden maar de coördinator heeft daar geen werk aan. Ook zorgt de coördinator dat het team van wijklopers ieder jaar op voldoende sterkte is. Deze taak is niet moeilijk en in tijd uitgedrukt heel goed te overzien. Bovendien is het leuk om samen met de wijklopers een mooi geldbedrag voor De Valken te bereiken en tegelijkertijd de gemeenschapszin in het dorp te versterken.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden of vragen stellen op emailadres ron.laan@hetnet.nl

Blije vertegenwoordigers van alle verenigingen en de kerken op de foto met de uitgereikte cheques van het veiligcomité.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Corona protocol

Laatste update 23-03-22
Klik hier voor alle info

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 10-06-2023
Ochtend
Sandy/opvulplek
Middag
opvulplek/opvulplek
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Arjan Degeling, 09-06 (57 jaar)
Alain de Leth, 10-06 (25 jaar)
Simone Feller, 11-06 (27 jaar)
Collin Lely, 12-06 (18 jaar)
Copyright © 2023 DeValken.com