DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Tribune met prachtige en comfortabele stoeltjes geopend

Voorafgaand aan de wedstrijd tussen Valken 1 en Woudia is op zondag 22 mei de tribune bij het hoofdveld geopend. Of beter gezegd: heropend, nu met prachtige kuipstoeltjes in de clubkleuren rood, wit en groen. In het bijzijn van de sponsors van de stoeltjes, heeft initiatiefnemer Jan Koster de met wit zeil bedekte stoeltjes onthuld en de nieuwe tribune bood op deze zonnige middag direct een spectaculaire aanblik. Onder luid applaus werd de openingshandeling gevolgd, waarna Jan Koster van het bestuur bloemen en een mooi foto-aandenken ontving als dank voor zijn van a tot z geregelde tribuneproject. Vervolgens namen de sponsors enthousiast als eerste plaats op de comfortabel zittende stoelen en kon de eerste juichfoto worden gemaakt.

Jan Koster had een aantal maanden zijn idee bij het bestuur gepresenteerd en het initiatief werd van harte ondersteund. Niet alleen is Jan erin geslaagd om alle stoeltjes van een particuliere of zakelijke sponsor te voorzien, maar daarbij heeft hij de kosten zodanig weten te beheersen dat er een geweldige meeropbrengst van duizenden euro’s voor de clubkas is gerealiseerd. De sponsors werden om 13 uur in een ongedwongen sfeer in de kantine ontvangen met koffie/thee en een speciaal opgemaakte Valken-koek met opdruk van het clublogo en de nieuwe tribune. Daarna volgde om 13.30 uur de officiële opening. Secretaris Ron Laan sprak iedereen toe en benadrukte hoe mooi deze stap voor de club is, met een extra goed zittende tribune met clubuitstraling door de kleuren van de stoeltjes. Maar ook dat Jan Koster op zijn manier het bestuur en de club enorm vooruit helpt zonder dat het bestuur hier verder zelf al te veel voor moet doen. Hulde aan de betrokken oud-eerste-elftalspeler hiervoor.

Voor Jan Koster had de dag nog een persoonlijk tintje omdat zijn vader Jan senior destijds initiatiefnemer was van de tribune zelf en op vergelijkbare wijze gelden bij elkaar wist te brengen met als eindresultaat dat er voortaan bij De Valken een tribune was. Om de verbinding met de geschiedenis tot uitdrukking te brengen kreeg Jan Koster junior als cadeau een mooie foto van de oorspronkelijke tribune en de tribune met de stoeltjes met daarbij foto’s van beide Kosters als Valken-speler. Een extra cadeautje was toch wel de reportage in de maandageditie van het Noordhollands Dagblad.

De prachtige stoeltjes zijn geleverd door W & H Sports. De bevestigingsmiddelen zijn gesponsord door Groenhart uit Grootebroek, waarvoor dank. En uiteraard dank aan de diverse vrijwilligers van de maandagploeg die samen met Rik van Dulmen de bevestiging van de stoeltjes, de logoborden en het namenbord van de stoeltjessponsors hebben gedaan.

Na het officiële gedeelte, speelde Valken 1 een succesvol en mooi duel tegen Woudia, waarbij Valken met 3-1 de winst pakte. Na afloop was het zeer druk in de kantine en op het terras waar de Valken-aanhang, inclusief het sportieve, jonge team van Woudia, nog lang nagenoot van deze prachtige Valkendag!

Hierbij een foto-impressie met dank aan de fotografen Melissa Sijm en Daphne Koster.

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Corona protocol

Laatste update 23-03-22
Klik hier voor alle info

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Tweets

Jarigen :)

Joey Boon, 23-06 (21 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (28 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (19 jaar)
Nordin van der Werff, 27-06 (15 jaar)
Copyright © 2022 DeValken.com