DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wijnactie wederom groot succes: 3151,82 EURO

Het is al haast niet meer weg te denken: de Valken Wijnactie. De wijncommissie heeft onlangs de lopende Wijnactie afgesloten en zelfs op de topdag die Valken op zondag 22 mei beleefde nog zes dozen toegevoegd aan het resultaat dat speaker Wendy Vroling zondag al met enthousiasme mocht vermelden. Dat brengt uiteindelijk het resultaat op: 3151,82 EURO, toch weer een ongekend bedrag en sterke financiƫle ondersteuning voor onze mooi club.

Dank aan alle kopers van de wijn, die er hopelijk – met mate uiteraard – op een gezellige manier van hebben genoten en nog zullen genieten.

Veel dank uiteraard aan het ‘dreamteam’ van de wijncommissie: Margreet van Dulmen, Marieke Broens, Sandy van der Werff, Cisca Besseling en Mary Vriend, waarbij we uiteraard ook Jack Boon vermelden die weliswaar nu woonachtig is in Utrecht, maar tot ons plezier regelmatig bij De Valken is en als ‘onze’ wijndeskundige het zeer goede niveau van de wijnactie bewaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Corona protocol

Laatste update 23-03-22
Klik hier voor alle info

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Tweets

Jarigen :)

Joey Boon, 23-06 (21 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (28 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (19 jaar)
Nordin van der Werff, 27-06 (15 jaar)
Copyright © 2022 DeValken.com