DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Dank aan balsponsors Frits en Tini Boon

Voor de wedstrijd tussen Valken 1 en Strandvogels werd de bal gesponsord door Frits en Tini Boon. Frits en Tini komen regelmatig bij De Valken over de vloer. Daar is ook alle aanleiding toe, want diverse kleinkinderen spelen voetbal bij onze vereniging en van hen speelt Tim (de oudste zoon van dochter Liesbeth en haar man Erik) zelfs in het eerste elftal en dat al weer enige jaren. Frits en Tini vinden het leuk om voetbal te kijken maar weten ook de gezelligheid op de wedstrijddag te waarderen. Na afloop van wedstrijden sluiten ze dan ook regelmatig even aan voor de nazit. Dat is natuurlijk extra leuk met schoonzoon Erik achter de bar, zoals deze middag.

Van oudsher kennen de meeste mensen deze gewaardeerde balsponsors natuurlijk als de uitbaters van De Roode Leeuw. Vanachter de bar en in de feestzaal hebben Frits en Tini heel veel mensen leren kennen in het dorp. Dat maakt het zo leuk om nu, zoveel jaren later, op een andere manier diezelfde mensen nog steeds tegen te komen. Frits liep overigens zaterdag nog overtuigend de 40MM geheel uit en zette daarmee zijn beste beentje voor bij dit evenement. Dat verdient natuurlijk een eervolle vermelding.

Dank aan balsponsors Frits en Tini Boon.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Corona protocol

Laatste update 23-03-22
Klik hier voor alle info

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Tweets

Jarigen :)

Joey Boon, 23-06 (21 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (28 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (19 jaar)
Nordin van der Werff, 27-06 (15 jaar)
Copyright © 2022 DeValken.com