DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – Strandvogels

Een van de kavels die SV De Valken aanbood op de Gemeenschapsveiling in maart, was om speciale gast van het bestuur te zijn. Die kavel werd enthousiast gekocht door Meindert Deen die samen met zijn zwager Jacco Tensen een leuke middag bij De Valken tegemoet kon zien. Meindert en Jacco waren zo rond 13.15 aanwezig en omdat de wedstrijd tegen Strandvogels een half uur later dan gebruikelijk begon, stond het bezoek van de gasten onder geen enkele tijdsdruk. Eerst werd gesmuld van de speciaal voor de gelegenheid gemaakte Valken-koek.

Secretaris Ron Laan nam ruim de tijd voor de presentatie ‘De Valken, een mooie en belangrijke dorpsvereniging’. In deze presentatie komen alle invalshoeken van de vereniging aan de orde, waarbij de aandachtspunten van het bestuur van een toelichting worden voorzien. Meindert en Jacco komen niet elke week bij een sportvereniging, maar vonden de informatie over de accommodatie, de uitgangspunten van het technisch beleid, de financiële kant van de vereniging en de ambities voor de toekomst interessant. Het leverde een verhelderend inkijkje op over hoe het reilt en zeilt bij De Valken en wat daarbij aan bestuurlijke inzet komt kijken.

De wedstrijd konden Meindert en Jacco perfect aanschouwen vanaf de tribune, heerlijk zittend op de nieuwe stoeltjes. In de rust was de stand nog 0-0 en tijdens de koffie halverwege, schoven ook de balsponsors van de dag, Frits en Tini Boon, gezellig aan. De tweede helft sloeg Strandvogels toe en gingen helaas voor ons de punten in de tas van de bezoekers mee naar Onderdijk. Dat neemt natuurlijk niet weg dat De Valken aan een prima seizoen bezig is, maar deze keer was het spel niet overtuigend genoeg voor de winst. Voor het bezoek van de gasten speelde de uitslag geen hoofdrol, het ging om het meemaken van de club ‘van binnenuit’.

Na afloop is er nog een paar uurtjes gezellig nagepraat, en zeker niet alleen over voetbal en dat is er juist zo leuk aan. Ook de Kanjers van de Week beleven dan nog even hun finale met de uitreiking van een prachtige voetbal met handtekeningen van alle spelers. Met dank weer aan gastvrouw Wendy Vroling, die naast haar rol als speaker een sterke hulp is voor het bestuur om het de gasten goed naar de zin te maken met een drankje en een hapje.

Als de indruk van het bestuur juist is, hebben Meindert en Jacco genoten van hun bezoek aan De Valken. Dank Meindert namens De Valken en de dorpsgemeenschap voor het kopen van deze bijzondere Valken-kavel. We hopen dat we in Meindert en Jacco weer twee nieuwe ambassadeurs voor onze ‘mooie en belangrijke dorpsvereniging’ erbij hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Corona protocol

Laatste update 23-03-22
Klik hier voor alle info

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 08-10-2022
Ochtend
Isabel/Anthony Lhurmann
Middag
Finn Akkerman/Lars Haring
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Marlie Harder, 03-10 (38 jaar)
Fleur Bregman, 04-10 (24 jaar)
Mellin Leegwater, 04-10 (12 jaar)
Charmaine Sijm, 04-10 (17 jaar)
Sem Timmer, 04-10 (18 jaar)
Noah van Gestel, 06-10 (11 jaar)
Nika Hoek, 06-10 (15 jaar)
Kris van Zwieten, 06-10 (12 jaar)
Nienke Koster, 08-10 (31 jaar)
Erik Visser, 08-10 (21 jaar)
Thijs Willemse, 08-10 (16 jaar)
Copyright © 2022 DeValken.com