DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Dank aan de sponsors van de stoeltjes van de tribune

De tribune telt nu 104 comfortabele kuipstoeltjes in clubkleuren met dank aan 104 mensen en bedrijven als sponsor. Ook de betrokken bedrijven W & H Sports en Groenhart verdienen vermelding voor hun bereidwillige medewerking.

Dank aan iedereen die op deze wijze de tribune mogelijk gemaakt hebben:

Gerard Laan Schilderwerken, Frank & Sandra, Simone Hand, Myrthe Hand, Selectie SV De Valken, Selectie SV De Valken, Jan & Yvonne Koster, Lynn, Daphne & Jorn Koster, Jan Koster, Niels, Jacco & Wouter, Afbouwbedrijf Walter B.V., Afbouwbedrijf Walter B.V., Afbouwbedrijf Walter B.V., Paul & Bianca Dalmulder, Stan & Lex Dalmulder, Jos & Monique Dalmulder, Lars, Jens & Sven Dalmulder, Fa. J. Koster, Fa. J. Koster, Fa. J. Koster, Cramo Polyester, Willem & José Cramer, Rob Cramer, Jack Boon, Joris & Martine Groot, Anouk, Luuk & Mats Groot, Timo & Mariska Groot, Piet & Eline Portegies, Peter & Just, JenoWood, Dave & Sandy van der Werff, Bas & Regina Mantel, Kor & Joël Mantel, Siegfried & Kim, Hans & Ellen Timmer, Hans & Ellen Timmer, Jeroen Bleeker, Ruud & Willeke Klaij, Ruud & Willeke Klaij, Fiberco B.V., Pieter & Sonja, J & B Stukadoors, Rick & Yvonne Hooijboer, Nobi & Rosa, Johan & Mary, Johan & Mary, Rik & Margreet van Dulmen, Bart, Luuk & Twan, Hans & Thea Bleeker, Sam & Britt, Ben & Mariët Vroling, Paul & Lilian Vroling, Cornelius & de Wit, Verzekeringen, Groeier, John en Ellen Bleeker, Wil Kuin, André en Ingrid Timmer, Dennis Weel, Van Diepen Van der Kroef Advocaten, Ron & Esther Laan, Eurotempest, Eurotempest, Eurotempest, Niels Timmer, Fleur Haakman, Ed Kampstra, Ed Kampstra, Thijs & Miranda, Silvan, Milon & Rowan, Theo & Martina Visser, Peter & Wendy Vroling, Peter & Wendy Vroling, Edwin Visser, Edwin Visser, Frank Wagemans, Linda Wagemans, Mathieu Boots, Patrick & Wendy Dekker, Frits & Tini Boon, Tjade & Laura, Gerry & Nicole, Piet & Karin Vriend, Erik & Esther, Jaap & Nelly Meissen, Ans Boots, Lennard & Annette, Peter Vriend, George & Cisca Besseling, Tom & Giel Besseling, Joris Molenaar, Joris Molenaar, Guus Bosch, Rick Raven, Koos Keuning, Niels & Leonie, Koos & Carla, Barry Wissink, Barry Wissink, R&M Obdam Tulips, WFO Netwerk Notarissen, M. Boots Bloembollenselectie B.V., De Roode Leeuw, Westfriesland Interieurbouw, Cees Beemster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Corona protocol

Laatste update 23-03-22
Klik hier voor alle info

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 08-10-2022
Ochtend
Isabel/Anthony Lhurmann
Middag
Finn Akkerman/Lars Haring
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Marlie Harder, 03-10 (38 jaar)
Fleur Bregman, 04-10 (24 jaar)
Mellin Leegwater, 04-10 (12 jaar)
Charmaine Sijm, 04-10 (17 jaar)
Sem Timmer, 04-10 (18 jaar)
Noah van Gestel, 06-10 (11 jaar)
Nika Hoek, 06-10 (15 jaar)
Kris van Zwieten, 06-10 (12 jaar)
Nienke Koster, 08-10 (31 jaar)
Erik Visser, 08-10 (21 jaar)
Thijs Willemse, 08-10 (16 jaar)
Copyright © 2022 DeValken.com