DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Teamindelingen jeugdafdeling voetbal 2022-2023

Beste ouders,

Dit weekend hebben de teams het seizoen afgesloten met de laatste wedstrijden of een afsluitend toernooi, ik denk dat we een mooi seizoen achter de rug hebben met veel mooie sportieve prestaties op de velden.

Inmiddels hebben we als jeugdcommissie weer de nodige avonden gespendeerd aan het maken van de teamindelingen voor het volgende seizoen, natuurlijk in afstemming met de coaches en trainers. In de bijgevoegde bijlage is de nieuwe teamindeling te vinden, hier ontbreken de 2 oudste teams nog, hier wordt volgende week de definitieve indeling voor gemaakt in afstemming met alle betrokken trainers en coaches.

Via deze link vind je de teamindelingen voor de jeugd (afd. voetbal) voor het seizoen 2022-2023.

In de komende weken zullen we met de trainers en coaches van de nieuwe teams een indeling maken voor de trainingsdagen en tijden. Het is mooi om te zien dat we ook dit jaar weer groeien met het aantal teams, dat betekent ook nog meer puzzelen om alle teams op het gewenste moment te laten trainen, maar dit zal niet altijd lukken.

Zoals in het schema op de 1e pagina te zien is hebben we voor een aantal teams ook nog trainers en coaches nodig (voor sommige teams zijn we al wel in gesprek maar heeft de trainer nog niet def. toegezegd en staat de naam er nog niet in) Er zijn ook een aantal trainers die helaas hebben aangegeven dat ze gaan stoppen na dit seizoen, ik wil hen namens de jeugdcommissie alvast bedanken voor de inzet in de afgelopen tijd, we zullen dit natuurlijk ook nog even persoonlijk doen.

Voor de coaches en trainers, we zorgen dat jullie ook een uitnodiging krijgen voor het inleveren van de spullen, via de app zodat we alles weer in orde kunnen maken voor het nieuwe seizoen. Ook zullen we in de komende weken de telefoonlijsten op de website weer bijwerken zodat hier ook alle gegevens weer compleet zijn.

Omdat er trainers en coaches stoppen betekent het ook dat we op zoek zijn naar een aantal nieuwe trainers en coaches, want ondanks dat we als jeugdbestuur al heel veel plekken hebben kunnen invullen lukt dit niet zonder de steun van enthousiaste ouders of andere Valken ambassadeurs. Dus lijkt het je leuk om een uurtje in de week lekker op het veld te staan met een enthousiaste groep met voetballers, laat het ons weten, dan zorgen wij voor een mooi trainingspak, goede materialen en natuurlijk hulp bij de eerste trainingen zodat het allemaal soepel loopt.

Voor de teams waar we nog niet alles hebben kunnen invullen zullen we voor de start van de competitie een informatieavond organiseren om dit toch met elkaar op te lossen zodat alle teams compleet aan het seizoen kunnen beginnen.

Mocht er toch nog iets ontbreken of niet kloppen neem dan even contact op met de betreffende coƶrdinator.

Namens de jeugdcommissie een mooie vakantie toegewenst en we hopen jullie allemaal weer langs de lijn te zien in het nieuwe seizoen.

Sportieve groet de jeugdcommissie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Corona protocol

Laatste update 23-03-22
Klik hier voor alle info

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 08-10-2022
Ochtend
Isabel/Anthony Lhurmann
Middag
Finn Akkerman/Lars Haring
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Marlie Harder, 03-10 (38 jaar)
Fleur Bregman, 04-10 (24 jaar)
Mellin Leegwater, 04-10 (12 jaar)
Charmaine Sijm, 04-10 (17 jaar)
Sem Timmer, 04-10 (18 jaar)
Noah van Gestel, 06-10 (11 jaar)
Nika Hoek, 06-10 (15 jaar)
Kris van Zwieten, 06-10 (12 jaar)
Nienke Koster, 08-10 (31 jaar)
Erik Visser, 08-10 (21 jaar)
Thijs Willemse, 08-10 (16 jaar)
Copyright © 2022 DeValken.com