DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Kantine update; rooster zaterdag is weer compleet

Beste ouders,

Voor het seizoen 2022-2023 is er wederom een kantinerooster samengesteld. Ieder ouder komt per kind in principe een keer aan de beurt om een paar uurtjes mee te helpen bij de kantinewerkzaamheden. Het gaat daarbij voornamelijk om koffie en thee schenken of bijvoorbeeld een tosti maken. De frituur staat op zaterdag niet aan en er worden ook geen alcoholische dranken verkocht.

Wij willen u verzoeken goed op het rooster te kijken wanneer de naam/namen van uw kind(eren) op het rooster is/zijn vermeld. Wij gaan er vanuit dat u aanwezig bent op de door ons ingedeelde dag(en). Mocht u op de betreffende datum niet kunnen, dan verzoeken wij u om ZELF tijdig met iemand in het kantinerooster te ruilen, zodat de kantine in ieder geval bemand is. Graag vernemen wij deze wijzigingen ook van u, zodat wij de juiste mensen de informatie kunnen toesturen.

De ochtend start om 08.30 uur met iemand van de vaste kantineploeg en deze maakt vervolgens de middagploeg wegwijs. Voor de middagen staat in principe minimaal één ouder met kantine-ervaring. Mochten er ’s middags toch nog zaken zijn waar u niet uit komt, dan is iemand op het secretariaat aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Ongeveer een week voor u kantinedienst heeft, ontvangt u nog een email van ons met de exacte tijden en uitleg over de kantinedienst. Deze tijden zijn afhankelijk van het aantal thuis spelende teams. Indien er wedstijden worden afgelast en de kantinedienst hierdoor vervalt, dan kan het zijn dat u opnieuw op een nog lege plek in het rooster wordt ingedeeld. Hierover ontvangt u dan uiteraard zo snel mogelijk bericht.

Alvast hartelijk dank voor uw hulp en bijdrage in de kantine!

Met sportieve groet,
Isabel de Wit en Nancy Beemster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Corona protocol

Laatste update 23-03-22
Klik hier voor alle info

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 10-06-2023
Ochtend
Sandy/opvulplek
Middag
opvulplek/opvulplek
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Arjan Degeling, 09-06 (57 jaar)
Alain de Leth, 10-06 (25 jaar)
Simone Feller, 11-06 (27 jaar)
Collin Lely, 12-06 (18 jaar)
Copyright © 2023 DeValken.com