DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

De Maandagochtendploeg, de stille motor van het onderhoud

Bij deze stellen wij u graag de maandagochtend (klus) groep aan u voor:

Theo Bot, Jaap Sjerps, Jaap Laan, Klaas de Wit, Dave Muntjewerf, Klaas Bleeker, Jaap Spaander, Cor Doodeman, Theo Visser, Sjaak Boon, Theo Schipper, Nico Ruitenberg, Jaap Vriend, Maurits Kenter.

Op deze maandagochtend is niet iedereen aanwezig.

Er wordt ongelofelijk veel werk verricht achter de schermen. Daarom wil de lief en leed commissie de heren eens in het zonnetje zetten.

Deze groep verzorgt het onderhoud van het mooie Valken complex en de kantine. De kleedkamers worden schoon gemaakt, de paden schoongeveegd, de tribune gepoetst. En de belijning bijgewerkt. En elke week wordt de robotmaaier schoongemaakt, met een app kunnen de bewegingen en eventuele storingen in de gaten gehouden geworden, super handig volgens de heren. De netten van de doelen nagekeken, de reclame borden vervangen zo nodig. En zo kunnen er nog vele kleine en grote klussen genoemd worden.

Er wordt in groepjes gewerkt en ieder heeft zo zijn eigen taken. Om 9:00 uur verzamelen de heren, maar voordat het gezelschap aan de klussen gaat beginnen wordt er eerst koffie gedronken en de nieuwtjes besproken. Er lijkt opvallend vaak gebak bij te zijn.

De sfeer is gemoedelijk en er wordt veel gelachen, ieder doet met zijn eigen talent en tempo de klusjes. Het samen gevoel is sterk en het hart voor de Valken is groot.
Nog een verzoek van de heren: er zijn nog plekken vrij aan de tafel dus denkt u het lijkt mij leuk om aan te schuiven dat kan. En natuurlijk zijn ook vrouwen welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 07-10-2023
Ochtend
Monique/Sven Keetman
Middag
Siemen de Wit/Karst Toben
Zie info en rooster.

Jarigen :)

Laura Zilver, 02-10 (29 jaar)
Arnold Boots, 03-10 (65 jaar)
Marlie Harder, 03-10 (39 jaar)
Emma Portegies, 03-10 (12 jaar)
Fleur Bregman, 04-10 (25 jaar)
Mellin Leegwater, 04-10 (13 jaar)
Charmaine Sijm, 04-10 (18 jaar)
Sem Timmer, 04-10 (19 jaar)
Noah van Gestel, 06-10 (12 jaar)
Nika Hoek, 06-10 (16 jaar)
Kris van Zwieten, 06-10 (13 jaar)
Copyright © 2023 DeValken.com