DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Dank aan balsponsors Rik en Margreet van Dulmen

Net als vorig seizoen waren Rik en Margreet van Dulmen balsponsor bij de thuiswedstrijd van Valken 1 tegen Berkhout. Helaas is hun zoon Luuk aan zijn knie geblesseerd geraakt, maar hij is ambitieus aan het revalideren. Nu staat jongste zoon Twan in de verdediging en die doet dat prima en zelfverzekerd, zeker gezien zijn jonge leeftijd. Vorige week viel oudste zoon Bart van Dulmen nog in als doelman. Dus we mogen de familie Van Dulmen gerust wel de hofleverancier noemen in deze Valkentijden. Rik en Margreet genieten ervan als toeschouwer en deze keer ook als balsponsor. En met de bal werd veel gescoord door beide partijen, waarbij Valken aan het langste eind trok. Wat wil je nog meer als balsponsor?! Dank daarvoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Corona protocol

Laatste update 23-03-22
Klik hier voor alle info

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 03-12-2022
Ochtend
Nancy/Yolaine Kappe
Middag
Tim Hofland/Hidde Verstraeten
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Sem Bleeker, 28-11 (18 jaar)
Carla Laan-Meissen, 29-11 (58 jaar)
Gido Sjerps, 29-11 (12 jaar)
Erwin Feller, 30-11 (25 jaar)
Lynn Koster, 30-11 (28 jaar)
Haan, 02-12 (56 jaar)
Tom Laan, 02-12 (19 jaar)
Copyright © 2022 DeValken.com