DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – Kwiek 78

Op de koude zondagmiddag namen diverse gasten plaats in de warme bestuurskamer. Deze keer waren te gast: Peter, Rick, Thijs en Mira Vroling van Vroling B.V., in het bijzijn van Wendy Vroling, die er deze keer dus niet alleen als speaker en gastvrouw bij betrokken was. En op de fiets vanuit Wervershoof sloot Erik Appelman aan, die met zijn bedrijf Appelman Bouw als de balsponsor optrad. Ondertussen was op het scherm de bestuurspresentatie over De Valken als ‘mooie en belangrijke sportvereniging’ al klaargezet en legde het bestuur aan de hand van enkele ‘sheets’ uit hoe het er door de bril van het bestuur bij De Valken voorstaat en wat er te doen is. Conclusie 1: het staat er goed voor. Conclusie 2: er is nog veel te doen. Dus voor een helpende hand van vrijwilligers staat het bestuur altijd open. Leuk om te doen en dankbaar werk.

Vroling B.V. is als technisch installatiebedrijf een aantal jaren geleden verhuisd naar het bedrijventerrein Zuiderkogge. Daarvoor was Vroling B.V. jarenlang gevestigd op de bekende plek aan de Hemmerbuurt. Tot voor kort voerde Peter Vroling de directie samen met zijn broer Dick Vroling. Dick is nu gestopt, maar de broers zien elkaar nog zeer regelmatig want ze vinden het erg leuk om met elkaar te golfen (en doen dat samen met hun andere broer Paul). Wat ook mooi is, is dat de jonge generatie bij het bedrijf betrokken is geraakt. Rick en Thijs Vroling zijn reeds werkzaam aan de Driebanweg 10. Mira steekt nu eerst nog haar licht op bij een ander bedrijf in de branche om ervaring op te doen, maar heeft ook voor ogen daarna bij Vroling B.V. verder te gaan. Mira had deze middag natuurlijk speciale belangstelling voor haar vriend Roel de Wit die als vleugelverdediger in het veld stond. Vroling B.V. bestaat trouwens al meer dan 150 jaar en mede dankzij de inzet van voorgaande generaties heeft het bedrijf een mooie staat van dienst opgebouwd. Bij het 150-jarig jubileum kreeg Vroling B.V. zelfs het predicaat Hofleverancier. Peter Vroling en de zijnen zijn en blijven bescheiden, maar bovenal zeer betrokken bij de dorpsgemeenschap in het algemeen en De Valken in het bijzonder.

Erik Appelman keek als balsponsor naar het eerste elftal waar hij zelf jarenlang in speelde en als middenvelder zich goed staande hield en vaak ook een stempel kon drukken. Sterk aan de bal en draaiend en kappend  bepaald niet makkelijk van de bal te krijgen voor tegenstanders. Het was altijd grappig te horen aan de zijlijn als hij als zoon van Hans en Gerie Appelman in het veld ‘Hubo’ genoemd werd, welke sluikreclame door het bestuur van harte werd toegestaan omdat Hubo Appelman ook een trouwe sponsor is van onze club. Gezien deze achtergrond is het niet vreemd dat Erik Appelman nu zelf in de bouw actief is met een eigen bedrijf, Appelman Bouw. En dat gaat goed, want ondanks dat hij bijvoorbeeld nog geen website heeft, weten de klanten Erik te vinden en heeft hij goed werk. We wensen deze jonge ondernemer veel succes en uiteraard dank voor de balsponsoring.

Wie ook eens de bal wil sponsoren, kan zich aanmelden op sponsoring@devalken.com Er zijn nog enkele wedstrijden in de tweede seizoenshelft beschikbaar. En vergeet als ondernemer ook niet de mogelijkheid van een reclamebord. Zowel bij het handbalveld als bij het voetbalveld liggen er nog kansen om te scoren en tegelijkertijd De Valken te helpen. Gewoon doen!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Corona protocol

Laatste update 23-03-22
Klik hier voor alle info

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 03-12-2022
Ochtend
Nancy/Yolaine Kappe
Middag
Tim Hofland/Hidde Verstraeten
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Sem Bleeker, 28-11 (18 jaar)
Carla Laan-Meissen, 29-11 (58 jaar)
Gido Sjerps, 29-11 (12 jaar)
Erwin Feller, 30-11 (25 jaar)
Lynn Koster, 30-11 (28 jaar)
Haan, 02-12 (56 jaar)
Tom Laan, 02-12 (19 jaar)
Copyright © 2022 DeValken.com