DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Valken en Zwaagdijk weten niet te scoren

De trainers Gert Feld en Remco Wachter hebben het lastig dit jaar. Door blessures en afwezigen is het iedere week puzzelen voor de beste opstelling. Tegen Zwaagdijk zat zodoende zelfs Lennard Groot als 45-jarige op de bank voor als de nood aan de man kwam. Maar zover kwam het niet. Valken speelde de eerste helft onvoldoende scherp en onsamenhangend. Zwaagdijk deed dat beter en komt dit hele seizoen al goed voor de dag. De uitploeg kreeg ook een paar goede kansen maar benutte die niet. Valken had slechts kleine kansjes met een kopbal van Jasper Buis en een schot van afstand van Kor Mante. Bij rust stond het nog 0-0.

In de tweede helft leek de scheidsrechter snel een doelpunt toe te kennen aan Valken bij een situatie waar de bal net wel of net niet over de lijn was. Maar de leidsman bleek voor een vrije trap te fluiten tegen Valken, dus het feest ging niet door. Valken kwam na rust wel steeds beter op dreef. Jelle Boon en Jasper Buis speelden wat vrijer en kwamen nu wel los van hun bewakers. Dat leverde enkele gevaarlijke aanvallen op, maar geen doelpunt. Jasper Buis had pech bij een geweldige uithaal na een corner waarbij de keeper het schot uitstekend keerde en in de laatste minuut had Lorenzo van de Beek nog bijna de 1-0 gemaakt, maar zijn lage afstandschot belandde op de paal. Al met al geen doelpunten, maar het gelijke spel was wel een terechte uitkomst want ook in de tweede helft had Zwaagdijk weer enkele grote mogelijkheden tot scoren gehad. “Man of the match’ was Sam Vroling die met veel ‘power’ en vechtlust speelde en prima voorzetten gaf bij corners en vanuit aanvallen.

Na afloop werd het trouwens erg gezellig in de kantine waar de ‘Sinterbokborrel’ werd gehouden. Onder het genot van een bokbiertje, werden de aanwezigen getrakteerd op de komst van Sinterklaas en zijn Pieten, die enkele treffende rijmen in petto hadden. Dank aan de organisatie voor het gezellige festijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Corona protocol

Laatste update 23-03-22
Klik hier voor alle info

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 04-02-2023
Ochtend
Isabel/Jop Sjerps
Middag
Wiebe Graaf/Jinne Jacobs
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Hassan Afnikar, 30-01 (10 jaar)
Tessa Landkroon, 30-01 (11 jaar)
Floor Landkroon, 30-01 (14 jaar)
Anne Klinkenberg, 31-01 (17 jaar)
Nyna Groot, 01-02 (13 jaar)
Ismail Khalfaoui, 01-02 (22 jaar)
Nick Vriend, 01-02 (24 jaar)
Ingrid Dijkstra, 02-02 (55 jaar)
Anke Zuurbier, 02-02 (28 jaar)
Jente Broens, 03-02 (19 jaar)
Alisha de Leth, 03-02 (21 jaar)
Benthe Uhlenbeck, 03-02 (13 jaar)
Max Verkuijl, 03-02 (16 jaar)
Copyright © 2023 DeValken.com