DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Dank aan balsponsor Piet Boon

In de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop was Piet Boon de balsponsor. Voor velen behoeft Piet Boon geen nadere introductie, maar voor de jonge generatie volgt hier toch in het kort iets over zijn betekenis voor De Valken. Als speler wordt Piet herinnerd als doelman, als bestuurder zowel als secretaris als voorzitter. Beide functies heeft hij vele jaren vervuld. En met succes. Onder zijn leiding werd eind jaren negentig van de vorige eeuw de zwakke balans van De Valken gesaneerd, waarbij de schuldenlast een stuk draaglijker gemaakt werd. Zodoende kreeg de vereniging weer wat kleur in het gezicht en werd de basis gelegd voor een betere financiële positie waarvan later bij de grote investering in het nieuwe clubgebouw  geprofiteerd kon worden. Al lange tijd gaat de oud-voorzitter als erelid door het leven en dat is hem gegund.

Piet Boon was deze week nog op het hypermoderne jeugdcomplex van Chelsea, niet als scout van De Valken, maar omdat zijn in Engeland wonende kleinzoon daar die dag actief was. Piet verbaasde zich over het feit dat er voor de ouders en opa’s en oma’s op dat enorme complex niet eens een knappe gelegenheid was om wat te drinken. Alleen bij een ‘pipowagen’ kon je terecht. Gelukkig werd Piet op deze koude zondag bij De Valken wel hartverwarmend ontvangen en genoot hij van de wedstrijd en alles eromheen.

Dank aan balsponsor Piet Boon.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Corona protocol

Laatste update 23-03-22
Klik hier voor alle info

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 04-02-2023
Ochtend
Isabel/Jop Sjerps
Middag
Wiebe Graaf/Jinne Jacobs
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Hassan Afnikar, 30-01 (10 jaar)
Tessa Landkroon, 30-01 (11 jaar)
Floor Landkroon, 30-01 (14 jaar)
Anne Klinkenberg, 31-01 (17 jaar)
Nyna Groot, 01-02 (13 jaar)
Ismail Khalfaoui, 01-02 (22 jaar)
Nick Vriend, 01-02 (24 jaar)
Ingrid Dijkstra, 02-02 (55 jaar)
Anke Zuurbier, 02-02 (28 jaar)
Jente Broens, 03-02 (19 jaar)
Alisha de Leth, 03-02 (21 jaar)
Benthe Uhlenbeck, 03-02 (13 jaar)
Max Verkuijl, 03-02 (16 jaar)
Copyright © 2023 DeValken.com