DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Dank aan balsponsors Ben en Mariët Vroling

De wedstrijdbal bij het duel van Valken 1 tegen Victoria O 1 werd gesponsord door Ben en Mariët Vroling. De wedstrijd was de hervatting na de winterstop waarbij Victoria de week er voor al enig ritme had opgedaan in de derby tegen Berkhout. Ben was mooi op tijd aanwezig, helaas was zijn vrouw Mariët door werkzaamheden verhinderd, om de wedstrijd te bekijken waarin zoon Sam al jaren een rol speelt op het middenveld. Net als zijn andere zoon Koen die ook speelt in de selectie vervolgen zij een lange traditie van Vrolingen in de Valken selectie waarbij vader Ben en oom Alex nog grote bekendheid genieten om hun specifieke kwaliteiten. Deze kwaliteiten waren deze middag ook sporadisch zichtbaar bij de huidige spelers op het veld. Een wedstrijd die uiteindelijk in evenwicht bleef met een 1 -1 gelijkspel hetgeen het beeld van de wedstrijd wel goed reflecteerde. Ben is naast supporter actief als vrijwilliger bij de club en wordt vaak gezien op het complex. Een echte Valken man die Ben en samen met zijn gezin vormt hij ook een echte Valken familie.

Ben en Mariët dank voor de sponsoring en tot ziens op ons mooie Valken complex.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Corona protocol

Laatste update 23-03-22
Klik hier voor alle info

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-03-2023
Ochtend
Isabel/Guus Stavenuiter
Middag
Teun Lakeman/Robin Vreeker
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Menno Demmenie, 23-03 (28 jaar)
Mike Beemster, 24-03 (20 jaar)
Colin Laan, 24-03 (20 jaar)
Luca Bleeker, 25-03 (15 jaar)
Gerard Laan, 25-03 (55 jaar)
Cas Mes, 25-03 (16 jaar)
Mariëtte Appelman, 26-03 (51 jaar)
Wiebe Graaf, 26-03 (14 jaar)
Sander Groot, 26-03 (49 jaar)
Teun Sluis, 26-03 (12 jaar)
Piet Portegies, 27-03 (50 jaar)
Copyright © 2023 DeValken.com