DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – ALC

Het was nog wel fris op de zondagmiddag bij de wedstrijd Valken tegen ALC, maar in de bestuurskamer was het behaaglijk. En gezellig. Deze keer met als speciale gasten Dave en Sandy van der Werff. In de rust schoven ook de aanwezige nabestaanden van Jaap Sjerps voor een kopje koffie aan. Met een respectvolle minuut stilte met een mooie inleiding vooraf, ging er terechte en door de aanwezigen gewaardeerde aandacht uit naar Jaap Sjerps die bij Valken jarenlang vrijwilliger is geweest in het onderhoud en bij de zondagse terreindienst.

Met zijn bedrijf JenoWood heeft Dave van der Werff zowel een reclamebord bij het handbalveld als bij het voetbalveld. Dat doet hij vooral uit waardering voor alles wat er bij De Valken gebeurt. JenoWood is een zelfstandige houtleverancier en importeert grote partijen hout rechtstreeks uit alle werelddelen, maar met name uit Europese landen. Dave heeft daarbij het oog op top kwaliteit hout tegen een eerlijke prijs, maar ook met aandacht voor natuur, mens en milieu, waarvoor speciale keurmerken gelden. Het bedrijf is vernoemd naar de kinderen van Dave en Sandy, te weten Jens en Nordin. Jens kennen we bij Valken nog van het feit dat hij vaak op zaterdag met de terreindienst heeft geholpen. De dag ervoor had Jens trouwens in De Drom als toetsenist nog muziek voor publiek gemaakt samen met Paul en Jos Dalmulder. Toch mooi zoiets!

Sandy is bij De Valken zeer actief. Ze werkt al jarenlang mee in de succesvolle wijncommissie, maar ook in de kantinecommissie zet ze zich ervoor in om het bij De Valken in de kantine goed voor elkaar en bovenal gezellig met elkaar te hebben. De wijnactie is overigens recent afgesloten en we zijn weer benieuwd naar de opbrengst die binnenkort officieel bekend gemaakt zal worden. Het bestuur heeft Sandy en Dave voorafgaande aan de wedstrijd bijgepraat over het reilen en zeilen bij De Valken en met nog een leuke borrel na afloop, met een toost op de winst van het eerste en en de traditionele uitreiking van de bal met handtekeningen aan de ‘Kanjers van de week’, was de middag geslaagd en keerden we huiswaarts. Naar huis gaan is voor Dave en Sandy trouwens ook heel fijn, want ze hebben door een verbouwing van hun woning op het Twijver een pareltje gemaakt.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Corona protocol

Laatste update 23-03-22
Klik hier voor alle info

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-03-2023
Ochtend
Isabel/Guus Stavenuiter
Middag
Teun Lakeman/Robin Vreeker
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Menno Demmenie, 23-03 (28 jaar)
Mike Beemster, 24-03 (20 jaar)
Colin Laan, 24-03 (20 jaar)
Luca Bleeker, 25-03 (15 jaar)
Gerard Laan, 25-03 (55 jaar)
Cas Mes, 25-03 (16 jaar)
Mariëtte Appelman, 26-03 (51 jaar)
Wiebe Graaf, 26-03 (14 jaar)
Sander Groot, 26-03 (49 jaar)
Teun Sluis, 26-03 (12 jaar)
Piet Portegies, 27-03 (50 jaar)
Copyright © 2023 DeValken.com