DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Valken laat zich door Zwaagdijk aftroeven

Valken heeft zich verkeken op de gretigheid van Zwaagdijk. Voetballend is Zwaagdijk normaal gesproken niet beter dan Valken maar in combinatie met de juiste felheid is Zwaagdijk wel degelijk de meerdere gebleken. In de eerste helft was het aanvankelijk een open wedstrijd die alle kanten op kon. Voor Valken kreeg Joris Molenaar een hele goede kans maar hij kopte helaas hard over. Daarna sloeg Zwaagdijk toe met een goed schot (1-0) en een uitbraak waarbij de verdedigende actie van Tim Stammes zeer zwaar werd bestraft met rood en een penalty (2-0). Zo vroeg al in de wedstrijd met een man minder met de opdracht een achterstand weg te werken bleek te hoog gegrepen. Valken zorgde er wel voor dat de uitslag niet extreem werd, maar Zwaagdijk wist nog uit te lopen naar 3-0 voor rust en de eindstand niet al te lang voor het laatste fluitsignaal op 4-0 te bepalen. Een sof dus voor Valken. Nog twee wedstrijden te gaan. Eerst op 14 mei uit tegen Alkmaarsche Boys en op 21 mei wordt het seizoen thuis afgesloten tegen SSV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Corona protocol

Laatste update 23-03-22
Klik hier voor alle info

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 10-06-2023
Ochtend
Sandy/opvulplek
Middag
opvulplek/opvulplek
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Arjan Degeling, 09-06 (57 jaar)
Alain de Leth, 10-06 (25 jaar)
Simone Feller, 11-06 (27 jaar)
Collin Lely, 12-06 (18 jaar)
Copyright © 2023 DeValken.com