DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wie wil bij Valken 1 ‘de bal’ sponsoren?

Komende zondag speelt Valken 1 zijn laatste voetbalduel in de competitie tegen SSV. Rondom deze wedstrijd verwachten we veel publiek omdat er een feestelijke seizoensafsluiting is met muzikale ondersteuning in de kantine.

De sponsorcommissie vindt het ook een mooie gelegenheid om te vragen wie komend seizoen bij Valken 1 ‘de bal’ wil sponsoren. Er heeft zich al een sponsor aangemeld, maar het zou nog veel mooier zijn als we bij de afsluiting van het seizoen weten dat de balsponsoring voor het komende seizoen rond is.

Voor een bedrag van EUR 50 kan een ieder balsponsor worden. Dit kan ook samen met anderen, bijvoorbeeld via een vriendengroep, elftal of familie, waardoor het bedrag per persoon lager uitvalt. Voor bedrijven is het een mooie kans om de vereniging te steunen en dan zijn het natuurlijk zakelijke  kosten.

De opbrengst komt geheel ten goede aan de club en wordt ingezet voor de aanschaf van materialen, waaronder natuurlijk in de eerste plaats ballen.

Balsponsors die dat nog niet eerder hebben meegemaakt, worden bij ‘hun’ wedstrijd bovendien gastvrij ontvangen door het bestuur als ‘speciale gast van het bestuur’, uiteraard niet als verplichting maar alleen als de sponsor zelf ook graag zo’n leuke middag wil meemaken.

Balsponsors kunnen zich melden via het speciale email-adres van de sponsorcommissie: sponsoring@devalken.com. Via de speaker zal er zondag bij de wedstrijd van Valken 1 tegen SSV ook nog een oproep worden gedaan.

Veel dank alvast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Corona protocol

Laatste update 23-03-22
Klik hier voor alle info

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 10-06-2023
Ochtend
Sandy/opvulplek
Middag
opvulplek/opvulplek
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Arjan Degeling, 09-06 (57 jaar)
Alain de Leth, 10-06 (25 jaar)
Simone Feller, 11-06 (27 jaar)
Collin Lely, 12-06 (18 jaar)
Copyright © 2023 DeValken.com