DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Valken 1 sluit seizoen af met ruime winst op SSV

De laatste wedstrijd van het seizoen stond er geen druk meer op de ketel voor Valken 1. Na de knappe winst op Alkmaarsche Boys was Valken zeker van behoud van zijn plek in de vierde klasse. Tegen SSV wilde het eerste elftal natuurlijk nog wel goed voor de dag komen, al helemaal na het gelijkspel halverwege het seizoen op een zeer koude middag in Stompetoren. Deze keer zou het voor Valken gemakkelijker verlopen, al verdient vermelding dat SSV ondanks de al zekere degradatie met een positieve spelopvatting naar Hem was afgereisd. Valken won met 6-0 door doelpunten van Jan Caspers (2), Kor Mantel (2), Lorenzo van de Beek en Jasper Buis, die helaas wegens een blessure het veld moest verlaten maar over wie later op de middag gelukkig geruststellende berichten kwamen. ‘Man of the match’ werd Stan Degeling en dat verdiende de jonge middenvelder ook na vele goede wedstrijden. Hij brengt veel loopvermogen, gaat de duels aan en heeft een secure voorzet in de benen.

De derde helft werd op het zonovergoten terras al ingezet tijdens de tweede helft. De feestelijke seizoensafsluiting werd een topper, met muziek van Whats Ab en de lekkere hamburgers van de BBQ. Dank aan ieder die dit feest mogelijk heeft gemaakt.

Valken 1 is in de Vierde Klasse B geĆ«indigd op de 6e plaats, keurig in het ‘linkerrijtje’. Gelet op de afwezigen door blessures en langdurige reizen gedurende het seizoen, hebben de spelers en technische staf het goed gedaan. Het was vaak puzzelen geblazen voor de juiste keuze van elf spelers. Als het volgend jaar iets meer meezit met de fitheid in de selectie, die bovendien nog wat versterkt gaat worden met nieuwe spelers, dan kunnen we ongetwijfeld een mooi seizoen tegemoet zien. Ook de opkomst van jonge spelers, zoals deze zondag Brian Appelman en Jurre van Hoof zich met overtuiging lieten zien, is een goed voorteken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Corona protocol

Laatste update 23-03-22
Klik hier voor alle info

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 10-06-2023
Ochtend
Sandy/opvulplek
Middag
opvulplek/opvulplek
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Arjan Degeling, 09-06 (57 jaar)
Alain de Leth, 10-06 (25 jaar)
Simone Feller, 11-06 (27 jaar)
Collin Lely, 12-06 (18 jaar)
Copyright © 2023 DeValken.com