DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Na 25 jaar is het tijd voor opvolging

Eind jaren 90 voetbalde het legendarische heldenteam wekelijks op de Westfriese velden. Legendarische wedstrijden werden gespeeld. Met het verdwijnen van de Noppes en de komst van internet werd er toen het begin gemaakt met een heldensite. Valken 4+1 online, waar wekelijks de verslagen van deze duels werden gemaakt.

Na 2 seizoenen smaakte dit naar meer en (voor zover ik me kan herinneren) in 1999 werd een eerste versie van DeValken.com online gezet, website voor de hele vereniging. In 2003 volgde een update waardoor meerdere leden en vrijwilligers hun bijdrage konden leveren.

In de jaren daarna zijn er vele onderdelen bijgekomen: De succesvolle DeValken.competitie, de nieuwbouw van het complex, het nieuwe handbalveld en vele verslagen van verschillende enthousiaste schrijvers.

Nu is het na al die tijd voor mij mooi geweest. Ik heb het jarenlang met heel veel plezier gedaan.
Ik draag het stokje over aan Frank Lakeman. Frank: Veel succes en plezier met deze taak.

Groet,
Martin Beemster

2 thoughts on “Na 25 jaar is het tijd voor opvolging

 1. Hi Martin,

  Dank voor al je inspanningen voor onze mooie vereniging. Alweer 25 jaar… waar blijft de tijd.

  @ Frank, veel succes met deze mooie taak.

  Gr.
  Jan

 2. Hoi Martin,

  Met jouw jarenlange inzet voor de website heb je De Valken een grote dienst bewezen. Via de goedbezochte website bleven bestuur en leden prima met elkaar verbonden, waarbij in een later stadium de Social Media ook een rol gingen spelen. Ook de koppeling met de Twitter-account, zo weet ik als geen ander, is een zeer gewaardeerd iets in de Valken-achterban. Dank hiervoor en we spreken elkaar. Graag nodig ik je uit komend seizoen een keer Speciale Gast van het Bestuur te zijn, dan kunnen we op die dag samen terugblikken op deze mooie periode.

  Groet, Ron Laan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 07-10-2023
Ochtend
Monique/Sven Keetman
Middag
Siemen de Wit/Karst Toben
Zie info en rooster.

Jarigen :)

Laura Zilver, 02-10 (29 jaar)
Arnold Boots, 03-10 (65 jaar)
Marlie Harder, 03-10 (39 jaar)
Emma Portegies, 03-10 (12 jaar)
Fleur Bregman, 04-10 (25 jaar)
Mellin Leegwater, 04-10 (13 jaar)
Charmaine Sijm, 04-10 (18 jaar)
Sem Timmer, 04-10 (19 jaar)
Noah van Gestel, 06-10 (12 jaar)
Nika Hoek, 06-10 (16 jaar)
Kris van Zwieten, 06-10 (13 jaar)
Copyright © 2023 DeValken.com