DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Welke ondernemer wil een goed zichtbaar reclamebord bij het handbalveld?

Het handbalseizoen is nog in volle gang. Daarom vragen we aandacht bij ondernemers om komend seizoen sponsor te worden met een reclamebord bij het handbalveld. Er komen wat plekjes vrij. Dit is een prachtige kans voor een reclamebord op een prominente plek in het dorp, want bij iedereen die het Valkencomplex bezoekt valt het oog direct op de ‘boarding’ langs het handbalveld.

Ook bestaande sponsors, met bijvoorbeeld al een bord bij het voetbalveld, komen in aanmerking voor een reclamebord bij het handbalveld. De ‘boarding’ bij het handbalveld heeft een dubbele functie: reclame voor de sponsors en het tegenhouden van de bal die uit het veld raakt. Daarom willen we komend seizoen natuurlijk graag weer een volle ‘boarding’.

Laat deze mooie kans niet schieten! Het gaat om zichtbaarheid bij heel veel spelers en publiek, week in week uit. Interesse kan kenbaar gemaakt worden op het emailadres van de sponsorcommissie: sponsoring@devalken.com, zoals ook te lezen is op het wervingsbord langs het voetbalveld dat op de foto te zien is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Corona protocol

Laatste update 23-03-22
Klik hier voor alle info

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 10-06-2023
Ochtend
Sandy/opvulplek
Middag
opvulplek/opvulplek
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Arjan Degeling, 09-06 (57 jaar)
Alain de Leth, 10-06 (25 jaar)
Simone Feller, 11-06 (27 jaar)
Collin Lely, 12-06 (18 jaar)
Copyright © 2023 DeValken.com