DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Twitter blokkeert niet-ingelogde gebruikers

Dit is een spijtig artikel van Tweakers over een wijziging binnen Twitter sinds 30 juni 2023.

De webversie van Twitter is sinds vrijdag niet langer te gebruiken voor niet-ingelogde gebruikers. Het platform vraagt lezers in te loggen; gebruikers die dit niet doen, worden doorverwezen naar de startpagina. Eerder beperkte het platform de zoekfunctie al voor niet-ingelogde bezoekers.

Wie zonder account navigeert naar de URL van tweets of Twitter-accounts, krijgt eerst een beeldvullend inlogscherm te zien. Deze melding kan weggeklikt worden, maar dan navigeert de browser naar Twitters startpagina. Het is ook niet mogelijk om andere pagina’s van Twitter, zoals de Explore-feed, te gebruiken zonder ingelogd account.

Meerdere gebruikers melden aan Tweakers dat deze verandering in de nacht van donderdag op vrijdag is doorgevoerd. Voorheen was de webversie van het platform nog wel te gebruiken zonder account, al werd in april de zoekfunctie geblokkeerd. Het is niet ongewoon voor sociale media om niet-ingelogde gebruikers te blokkeren, in de hoop dat een gebruiker dan een account aanmaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 07-10-2023
Ochtend
Monique/Sven Keetman
Middag
Siemen de Wit/Karst Toben
Zie info en rooster.

Jarigen :)

Laura Zilver, 02-10 (29 jaar)
Arnold Boots, 03-10 (65 jaar)
Marlie Harder, 03-10 (39 jaar)
Emma Portegies, 03-10 (12 jaar)
Fleur Bregman, 04-10 (25 jaar)
Mellin Leegwater, 04-10 (13 jaar)
Charmaine Sijm, 04-10 (18 jaar)
Sem Timmer, 04-10 (19 jaar)
Noah van Gestel, 06-10 (12 jaar)
Nika Hoek, 06-10 (16 jaar)
Kris van Zwieten, 06-10 (13 jaar)
Copyright © 2023 DeValken.com