DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Kantinerooster jeugd info

Beste ouders,

Voor het voetbalseizoen 2021-2022 zijn we weer gestart met de kantine op de zaterdag. Wij hebben wederom een kantinerooster gemaakt waarbij we de ouders van de jeugd vanaf JO-08 tot en met JO-17 hebben ingedeeld. Ieder ouder komt per kind in principe een keer aan de beurt om een paar uurtjes mee te helpen bij de kantinewerkzaamheden. Het gaat daarbij voornamelijk om koffie en thee schenken of bijvoorbeeld een tosti maken. De frituur staat op zaterdag niet aan en er worden ook geen alcoholische dranken verkocht. Het is niet ingewikkeld maar wel heel gezellig.

De ochtenden start u altijd samen met iemand van de vaste kantineploeg en deze maakt vervolgens de middagploeg wegwijs. Voor de middagen staat in principe minimaal één ouder met al wat “kantine-ervaring”. Mochten er ’s middags toch nog zaken zijn waar u niet uit komt, dan is Simone Hand ook altijd aanwezig om uw vragen te beantwoorden.
Wij willen u verzoeken goed op het rooster te kijken wanneer u ingedeeld staat. De naam/namen van uw kind(eren) staat op het rooster vermeld. Wij gaan er van uit dat u aanwezig bent op de door ons ingedeelde dag(en). Mocht u op de betreffende datum niet kunnen, dan verzoeken wij u om zelf tijdig met iemand in het kantinerooster te ruilen, zodat de kantine in ieder geval bemand is.
Graag vernemen wij deze wijzigingen ook van u, zodat wij de juiste mensen de informatie kunnen toesturen.
Ongeveer een week voor u kantinedienst heeft, ontvangt u nog een email van ons met de exacte tijden en uitleg over de kantinedienst. Indien er wedstijden worden afgelast en de kantinedienst hierdoor vervalt, dan kan het zijn dat u opnieuw op een nog lege plek in het rooster wordt ingedeeld. Hierover ontvangt u uiteraard zo snel mogelijk bericht.
Alvast hartelijk dank voor uw hulp en bijdrage in de kantine!

Met sportieve groet,

Isabel de Wit en Nancy Beemster

Special sponsors

 

Archief

Corona protocol

Laatste update 23-03-22
Klik hier voor alle info

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Tweets

Jarigen :)

Marije van Steenderen, 13-08 (18 jaar)
Jasmijn Pronk, 15-08 (14 jaar)
Rick Vriend, 15-08 (26 jaar)
Kay Kramer, 16-08 (15 jaar)
Nannette Singer, 16-08 (50 jaar)
Kenny Koster, 17-08 (26 jaar)
Copyright © 2022 DeValken.com