DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Kantinerooster jeugd info

Beste ouders,

Voor het voetbalseizoen 2020-2021 hebben wij wederom een kantinerooster gemaakt voor het bemannen van onze mooie kantine op de zaterdag. Omdat de handbalwedstrijden doorgaans op de zondagen vallen, hebben wij alleen de ouders van de voetbaljeugd (tot en met JO16) ingedeeld. Dit kwam gelukkig qua invulling redelijk uit. Aan het eind van het rooster zijn er nog een aantal opvulplekken. Deze worden opgevuld met nieuwe leden, doorstromers van de minipupillen en uitgevallen diensten. In principe is het zo ingedeeld dat iedereen een keer aan de beurt komt om een paar uurtjes mee te helpen bij de kantinewerkzaamheden. Het gaat daarbij om koffie en thee uitschenken of bijvoorbeeld een tosti maken. De frituur staat op zaterdag niet aan en er worden ook geen alcoholische dranken verkocht. Het is niet ingewikkeld, maar wel heel gezellig. Het kan zijn dat u, vanwege meerdere kinderen op de voetbal, meerdere keren per jaar bent ingedeeld. In dat geval is er een periode tussen de kantinediensten gehouden.

De ochtenden start u altijd samen met iemand van de vaste kantineploeg en deze maakt vervolgens de middagploeg wegwijs. In de middagen staan de ouders ingedeeld waarvan er minimaal 1 al eens eerder kantinedienst heeft gehad. Verder is Simone Hand altijd aanwezig, ook zij kan uw vragen beantwoorden. Zo proberen wij te voorkomen, dat u zich in “het diepe gegooid” voelt.
Wij willen u verzoeken goed op het rooster te kijken wanneer u ingedeeld staat, dit kan ook meerdere keren in het seizoen zijn. De naam/namen van uw kind(eren) staan op het rooster vermeld. Noteer het alstublieft in uw agenda zodat het geen verrassing is als u de mail ontvangt voorafgaande aan uw kantinedienst. Wij gaan er vanuit dat u aanwezig bent op de door ons ingedeelde dag(en). Mocht het om wat voor reden ook die dag niet lukken voor u, dan willen wij u verzoeken zelf tijdig met iemand van het kantinerooster te ruilen, zodat in ieder geval de kantine bemand is. Wilt u de wijziging ook aan ons doorgeven?

Ongeveer een week voor u kantinedienst heeft, ontvangt u nog een mail met de exacte tijden en uitleg over de kantinedienst. Indien er wedstrijden worden afgelast, dan ontvangt u uiteraard zo snel mogelijk een bericht. Omdat het exacte wedstrijdprogramma nog niet bekend is kan het ook zijn dat er op bepaalde zaterdagen geen wedstrijden zijn bij de Valken. Ook dan wordt u circa een week van tevoren op de hoogte gebracht.

Alvast hartelijk dank voor uw hulp en bijdrage in de kantine.

Vriendelijke groet,
Isabel de Wit en Nancy Beemster

Corona protocol

Laatste update 12-06-21
Klik hier voor alle info

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Tweets

Jarigen :)

Jesse Bakker, 17-09 (21 jaar)
Koen Huigen, 17-09 (29 jaar)
Maikel Reus, 17-09 (29 jaar)
Rick Laan, 19-09 (15 jaar)
Ties Doodeman, 20-09 (15 jaar)
Niels Kool, 20-09 (39 jaar)
Timo Orsel, 20-09 (11 jaar)
Floris Rooker, 20-09 (17 jaar)
Bente Roukema, 21-09 (17 jaar)
Lars Dalmulder, 22-09 (11 jaar)
Copyright © 2021 DeValken.com